Press "Enter" to skip to content

Ţiganii şi circul lor la repatriere

Populaţia Terrei este atât de diversificată încât avem şansa ca în fiecare colţ al lumii să găsim culturi diferite şi oameni la fel de diferiţi. Printre aceste culturi avem minunata ocazie de a avea alături de noi pe cei din etnia romă. Îi ştiţi foarte bine cu toţii, nu e necesar să intru în detalii rasiste.

Ei bine, aceşti oameni preferă să călătorească în Italia, Franţa şi Spania, în primul rând pentru că dorinţa lor de muncă este una superioară faţă de ceilalţi cetăţeni ai Pământului. Ei muncesc mult, cu sudoarea frunţii. Au o capacitate psihică mult peste medie şi această dăruire cu care îşi practică meseria cu siguranţă că le va aduce şi bunăstarea pe care şi-o doresc.

Se spune că avem aceleaşi drepturi, dar se pare şi că unii dintre ei încalcă orice drept de a fi politicoşi, corecţi şi mai ales umani.

Mă rog, în fine. Să revin. Au plecat în Franţa oamenii noştri şi după cum se ştie, toată europa s-a săturat de ei, implicit de noi. Aşa că le-au dat câte 300 de euro de adult şi 100 de euro de copil pentru a se întoarce în România. I-au adus cu avionul şi evident, ce ştie ţiganul să facă cel mai bine? Să se dea în spectacol. Ştiau cu toţii că acolo vor fi prezente şi televiziuni şi uite ce a ieşit.

[youtube=http://youtu.be/eMpgPZCmmH8]

BINE AȚI VENIT ÎNAPOI, HARNICI CETĂȚENI ROMÂNI!!!

Superb sau ce?

Vă identificaţi cu aceşti oameni?

Vă imaginaţi numai ce au făcut în Franţa şi cât ne-au făcut de căcat? Au urlat în gura mare că sunt ROMÂNI. Nu este nici corect nici normal.

Vă place că atunci când spuneți că sunteți român celorlalți să li se facă instant scârbă?

Vă convine că atunci când străinu aude că sunteți români în loc să se gândească la noi, el se gândește la ei?

Cum să dai cuiva 300 de euro doar ca să il vezi plecat? Îmi imaginez cât de disperați sunt francezii să nu mai audă de români pe acolo.

Trebuiau să apeleze la alte metode iar în loc de 300 de auro să:

– angajeze un pilot terorist/kamikaze și să prăbușească avionul și singurul obiect de recunoscut să fie doar ochelarii aceia de 180 de euro.

– să creeze un lagăr de exterminare (sunt sigur că dacă îl construiau, angajau personal plus întreținerea acestuia, costurile erau mai scazute)

– să le ofere 300 de gloanțe / țigan

– eutanasierea era mai ieftină și mai puțin costisitoare.

Dar cum francezii sunt un popor civilizat si respectă drepturile omului, au preferat să o facă legal și să îi trimită, unde altundeva decât în Românica. Ok. Bun. Au ajuns aici. De aici interveneam noi. Aveam si noi metode să ne asigurăm că nu vor mai deranja, că nu se vor mai întoarce ori că nu vom mai auzi măcar de unii dintre ei. Și anume:

– o dată ajunși în autocar să se îndrepte spre o petrecere surpriză organizată în primul lagăr de pe teritoriul României și inaugurarea să fie cu ei

– plasarea corectă și centralizată a unei bombe în autocar

– un atac de noapte barbar și prin surprindere din care nimeni să nu mai supraviețuiască (nu ca în bătăliile cu romi unde ei se bat cu topoare și furci și ori nu e niciun rănit ori ajunge maxim unu la spital – cum poți să te bați cu toporul și să nu il omori pe celălalt? dai cu celaltă parte? dai cu lemnu?)

– în cel mai rău caz să le oferim noi 300 de euro să își retragă de bunavoie cetățenia română și să își aleagă oricare alta

Ati vrut democrație? Ține-ți de aici democrație.

Am ajuns în țara noastră să ne fie frică de minorități? Cum e posibil așa ceva? Unde ați mai văzut voi ca minoritățile să conducă?

Ne-au dus țara de râpă cu incultura lor (nu că românii ar fi mai culturalizați dar totuși e o diferență), cu lenea lor, cu manelismul și tot ce e mai scârbos pe lume. Trebuie făcut ceva cât mai rapid cu acești paraziți care primesc 300 de euro doar să părăsească o țară în care nu mai sunt dorit și în plus au reușit performanța ca atunci când cineva aude de naționalitatea română să fugă cât poate de tare. Un român cinstit, pentru 300 de euro muncește o luna întreagă și asta chiar se vede prin bătăturile din palme și cu greu salariul său ajunge tocmai până acolo.

Oricum, nici noi nu suntem mai buni ca ei dacă stau să mă gândesc mai bine. Noi suntem cei care îi numim romi cu bună știință deși în Franța, în leagănul democrației europene, ei sunt numiți gitanes sau tsigani adică țigani. În plus, în loc să ne diferențiem de ei distanțându-ne de comportamentul lor, noi le-am adoptat muzica (manelele), limbajul (baftă, mișto, nașpa, etc) și comportamentul (furtișagurile, nesimțirea și atitudinea violentă). Așa că, acum în timp ce scriu, realizez că în loc să-i asimilăm și să îi civilizăm noi pe ei, de fapt ne asimilează și civilizează ei pe noi. Trist! Unde este Hitler sau Antonescu? Dacă ar ști ce e în lumea asta s-ar zvârcoli în morminte.

Asta e, unii muncesc, alții cerșesc. Încurajarea cerșetoriei este un lucru oribil, dezgustător, scârbos ori grețos.

Trebuie făcut ceva cu acești paraziți chit că acel lucru se numește exterminare. Cu toții trebuie să ne asumăm riscuri. Unul câte unul sau toți la un loc, sincer nu ma interesează. A început să mi se rupă de toleranță ori de drepturile omului. Drepturile vin cu responsabilități. Asta mi s-a spus mie încă de când eram mic. Iar odată ce nu îți respecți responsabilitățile automat îți pierzi și drepturile. Țiganii nu respectă nimic, ei poluează pe toate căile orice societate în care intra, nu au nici valori, nici principii. Singurul lucru care-i diferențiază de animale este că au răutate în ei. De aia ar trebui să li se retragă drepturile. TOATE DREPTURILE.

Absolut mereu se găsește câte un tigan mai dăștept care să-și dea cu imbecila părere că nu toți țiganii sunt hoți și criminali. Ei bine, în statistică, domnule țigan, procentele apropiate de 100% se rotunjesc. Țiganii cinstiți se numesc în limbaj statistic marjă de eroare, și fie vorba între noi, marja asta este a dracului de mică.

Țiganii trebui să plătească pentru faptele lor și lor să le fie frică de noi, nu nouă.

[polldaddy poll=6644898]

Be First to Comment

Leave a Reply

%d bloggers like this: