Press "Enter" to skip to content

Şi violată, şi bătută

La ştiri: O femeie a fost violată şi pentru că s-a împotrivit a fost, de asemenea, bătută… Nici nu mai contează ce s-a spus după.

VIÓL, violuri, s. n. Faptă (pedepsită de lege) comisă de bărbatul care constrânge prin forță fizică o femeie să aibă cu el relații sexuale

Prin definiţie, oaie, violul înseamnă că una a fost futută împotriva voinţei ei. În consecinţă, este logic faptul că s-a împotrivit. Pentru că a îndrăznit să nu fie de acord cu futaiul a mai şi mâncat bătaie.

Majoritatea jurnaliştii din ziua de azi sunt complet cretini. Scriu ştiri fără să gândească cel puţin o secundă înainte. Şi uite aşa se nasc toate titlurile de căcat precum: Asta a păţit pentru că s-a împotrivit, Dă click aici să vezi de ce a mâncat bătaie un cetăţean şi INCREDIBIL! Iată ce a păţit după ce a fost violată. Numai titluri de căcat, la fel ca şi jurnaliştii care le inventează. Trăim în era în care informaţia nu mai este transmisă corect, iar comunicarea nu se mai face ca înainte. Ştirile, care erau de fapt informative, mai mult te bagă în ceaţă. Să nu mai spun că motiv de ştire a ajuns să fie şi faptul că Bianca mănâncă o căpşună pe zi. Tâmpita!

Apropo de violul de mai sus. Oare sunt singurul care s-a gândit că de violat oricum o viola ăla, că era hotărât pe futai, dar dacă femeia, care nu era oricum virgină, tăcea din gură, măcar nu mai luat palme peste muie? Rămânea doar violată, nu şi futută şi bătută. Probabil s-a gândit că dacă află bărbatul ei că a fost violată şi nu vede urme de violenţă, înseamnă că i-a plăcut. Ce tactică…

2 Comments

  1. dumi dumi 27.11.2014

    La prima parte cu ziaristii analfabeti iti dau dreptate dar la a doua parte cum ca daca tacea din gura nu-si lua palme peste bot esti cam misogin. Ce ai fi vrut sa faca, sa stea sa o rezolve ala si apoi sa mai zica si multumesc?

    • Exces de ego Exces de ego 27.11.2014

      Îţi dai seama, prietene, că am spus partea a doua privind dintr-un mod abstract şi ironic. Mă gândeam că, violul fiind, într-adevăr, un şoc, era mai bine să nu mai fie şi şocul din cauza bătăii. O femeie nu are aceeaşi putere ca un bărbat şi sunt slabe şanse ca o femeie să reziste unui ţăran excitat, da? Cu siguranţă ăla nu a văzut pizdă, deci îşi dă drumul repede. Scăpa doar cu violul şi nu şi bătută dacă se împotrivea puţin fiind conştientă de faptul că nu are putere să dea animalul la o parte de pe ea?

Leave a Reply

%d bloggers like this: