Press "Enter" to skip to content

Sfaturi pentru o relaţie perfectă

Pur şi simplu îmi vine să-mi iau câmpii atunci când văd cât de tâmpiţi au devenit oamenii din ziua de azi. Au nevoie de sfaturi de tot felul, despre cum să mănânce, ce să mănânce, cum să doarmă ca să fie mai odihniţi, unde să doarmă, cum să meargă, cum să respire, cum să se îmbrace sau cum să se cace. Acum orice copil de 14 ani cum se desparte de iubit sau iubită suferă şi spune că nu mai are pentru ce să trăiască. Mi se pare de-a dreptul cretinism. Păi ce mă, pe vremea părinţilor mei nu exista facebook. Îţi dai seama cât au suferit că nu puteau să posteze pe facebook faptul că nu mai sunt într-o relaţie sau să sufere şi să plângă pe umărul vreunei prietene două ore, la telefon. Nu domne, nu exista. Totul se petrecea în viaţa reală.

Sunt pe internetul ăsta tot felul de ghiduri despre cum să îi spui partenerului ce simţi şi să nu se instaleze rutina. Dacă aş fi femeie m-aş simţi jignită să ştiu că vine un coate goale să-mi dea mie sfaturi despre cum să mă comport cu boul de lângă mine, sau taurul, depinde de situaţie. Aşa că dacă tot cauţi sfaturi pentru o relaţie perfectă hai să îţi dau eu câteva:

 

1. Priviţi răsăritul împreună – Tu de la balcon şi el de la mare, unde l-ai lăsat să meargă împreună cu băieţii. Cu siguranţă va aprecia şi relaţia va funcţiona de minune.

2. Trimite-i mesaje scurte şi rare – Cuvintele sunt de prisos dacă sunt în număr mare. În plus, ai mai multe şanse să le citească, dar dacă îi trimiţi o grămadă cel mai probabil le va ignora sau, fără să le citească, va pune un smile.

3. Şopteşte-i lucruri frumoase – Asigură-te înainte că aude bine cu urechea aia, apoi spune-i ce-ţi place la el. Spre exemplu: Iubitule, îmi place să te văd fericit aşa că te voi lăsa în pace atunci când te uiţi la meci, te joci  pe calculator sau ieşi în oraş cu prietenii. Cu siguranţă se va simţi mândru să te aibă lângă el şi vă veţi înţelege atât de bine încât prietenii lui vor fi invidioşi pe el.

4. Gătiţi împreună – De obicei ieşiţi în oraş pe banii lui, dar cum ar fi să-i faci o surpriză şi să stai în bucătărie toată ziua doar pentru a-i satisface papilele gustative? Lasă-l să te ajute trimiţându-l în pat la TV. Va fi recunoscător că aţi făcut economii. Asigură-te că nu arzi de 10 ori aceeaşi mâncare pentru că altfel mai bine ieşeaţi în oraş.

5. Dezbrăcaţi-vă unul pe celălalt – Dă-i pantalonii, ciorapii sau chiloţii jos atunci când vine beat mangă de la întâlnirea cu prietenii. Este cel mai frumos lucru pe care-l poţi face pentru el în acele momente.

6. Sărutaţi-vă fiecare parte a corpului – Iubeşte şi sărută trupul partenerului pentru că bărbaţilor le place să fie mângâiaţi. Dacă simţi că ceva te apasă pe cap şi te îndreaptă spre buric sau mai jos, nu te împotrivi.

7. Alintă-l numai acasă – Cu siguranţă ai găsit o poreclă numai a lui. Ei bine, foloseşte-o numai când sunteţi voi doi. Nu vrei să-i spui pişcoţel, fluturaş, pisoi sau pui de faţă cu prietenii lui, nu?

8. Ţine-l în braţe când dormiţi – Arată-i cât de mult îl iubeşti şi măcar atunci când doarme lasă-l să o facă în linişte. Garantat nu-l strânge în braţe. E păcat să-i strici somnul.

9. Nu purta lenjerie intimă şi lasă-l să descopere asta – El stă în pat, se uită la TV şi tu apari de nicăieri cu lenjeria ta intimă sexy, da? Pune-te în faţa televizorului şi fă-te că iei o scamă de pe jos. Primul instinct va fi să te dea la o parte, dar dacă nu ai lenjerie intimă s-ar putea să îl atragi. Nu uita să te epilezi întâi.

10. Şopteşte-i că îl iubeşti atunci când sunteţi la cinema – Sigur că da, cu toţii ştim că bărbaţii adoră să vorbească mult şi, mai ales, în timpul unui film pe care au mai dat şi banii. Îi va face plăcere să te audă cum îi spui pentru a suta oară că-l iubeşti.

11. Scrie-i bileţele şi strecoară-i-le în buzunar – 100% îl dai gata cu asta. Îl vei pune pe gânduri serios cu treaba asta. Supriză! Dilema e că nu ştie cui să mulţumească pentru el, ţie sau celeilalte.

12. Cântă-i melodia preferată – fredonează-i melodia care-i place cel mai mult. Ai seu ti pego, ai seu ti pego.

13. Scrie-i cu ruj pe oglindă că-l iubeşti – Să sperăm că eroul nostru ajunge în baie şi îl şi vede. Nu te aştepta să şteargă el oglinda.

14. Scrie o scrisorică despre cum v-aţi cunoscut şi fa-i o surpriză – Cu siguranţă va dori să-şi amintească de cele mai mari necazuri din viaţa sa şi să înveţe să nu le mai repete.

15. Învaţă să spui te iubesc  în mai multe limbi – El deja ştie să înjure în mai multe limbi aşa că va fi uimit că şi tu vorbeşti în la fel de multe dialecte.

 

Cel mai bun lucru p care-l poţi face acum este să salvezi aceste sfaturi şi să le citiţi împreună. Bifaţi cât mai multe din cele de mai sus şi observaţi câte aţi făcut unul pentru celălalt şi câte mai aveţi de descoperit. Cu siguranţă veţi găsi încă alte 20 şi aşa vă veţi putea face propria listă!

 

One Comment

  1. futuristu' futuristu' 04.02.2014

    Bine zis!

    ” 5. Dezbrăcaţi-vă unul pe celălalt – Dă-i pantalonii, ciorapii sau chiloţii jos atunci când vine beat mangă de la întâlnirea cu prietenii. Este cel mai frumos lucru pe care-l poţi face pentru el în acele momente. ”

    Deci nu iti imaginezi cat mi-as dori sa nu mai dorm imbracat in acele momente.

Leave a Reply

%d bloggers like this: