Press "Enter" to skip to content

Sfaturi nutriţioniste pentru o viaţă mai fericită

În cazul în care nu ai idee ce ar trebui să mănânci pentru a-ţi menţine sănătatea optimă, ai ajuns unde trebuie. După mai multe cercetări şi observaţii în acest domeniu am reuşit să găsesc alimentele care te vor ajuta să te menţi cât mai sănătos şi să te fereşti de diferite boli. Sunt de gaşcă, aşa că o să îţi spun şi ţie. Ia un pix şi o foaie şi notează sau dacă îţi e lene, dă un copy-paste, nu de alta, dar să nu oboseşti prea tare…

1. În primul rând consumă alimentele cele mai naturale pe care le poţi procura de la cel mai apropiat fast food. Acum dacă ai bani şi nu îţi iei shaorma la 6 lei, mergi la un fast-food de renume şi  fă-ţi cea mai fericită combinaţie. Cea mai bună metodă e să bagi cât mai multă pâine cu orice. În cazul în care ai auzit că pâinea prosteşte, nu te agita, nu mai are niciun efet asupra ta.

2. Poate mulţi specialişti au spus că trebuie să mănânci cumpătat. Nici să nu te gândeşti să îi iei în considerare. Sunt doar invidioşi şi ar face orice să mănânce ei tot. Bagă cât poţi de mult în tine… Gândeşte-te că este ultima ta masă şi profită de acest lucru. Dacă îţi vine rău, nu este nicio problemă. Dai afară tot, faci loc în stomac şi în acest caz, ghici?, poţi să mai bagi o shaormiţă.

3. Aceeaşi specialişti mai spun că băuturile acidulate nu sunt sănătoase. Chiar îi crezi? Bagă frate bere cât încape, cu energizante şi sucuri cât mai nocive. La naiba,  o viaţă ai, nu?

4. Să nu uităm despre variaţie. Este foarte importantă. Este formidabil să haleşti o shaorma, dar uneori simţi că ar trebui schimbat ceva. Evident, meniul. Încearcă să mergi la McDonalds sau la KFC. Dacă te ţin buzunarele mergi la un restaurant chinezesc. Cine ştie, poate găseşti limbricul surpriză din ciorbă.

5. Un rol foarte important le au alimentele care futnizează vitamine, minerale şi chestii de genul acesta. Multi le-ar numi fructe, legume sau verdeţuri. Dar tu ştii bine că astea sunt pentru animele. Micii pe grătar sunt cei mai potriviţi, făcuţi în faţa blocului alături de o bericică, o manelică şi ceva prietenaşi.

6. Evident că ai şi avantaje cânt te alimentezi adecvat. Ai şansa să te transformi. Nu, nu în pikachu. Unii vor observa celebra burtă sau faimoasa ceafă lată de porc. Este perfectă pentru intimidarea celor care încă bagă verdeţuri pe sub nas. Plus de asta, îţi dă un aspect de om bine crescut, în lăţime.

7. Poate că cea mai importantă este organizarea. Fă-ţi un program bine stabilit, pe care să-l urmezi cu stricteţe. Mâncaţi diversificat şi nu vă veţi sătura niciodată de aceste minunate resurse oferite de fast food-uri. Îţi iei un orar precum cel din imagine şi notezi. Spre exemplu:

Luni-> Bere în draci

Marţi-> Mici şi bere din nou

Miercuri -> Vizită la mall cu prietenaşii. Mâncaţi la Mc să vadă lumea că aveţi masa plină, chiar dacă nu terminaţi tot. Contează foarte mult ca cei din jur să vă vadăcă aveţi bani. Chiar dacă nu aveţi. Plecaţi în cea mai mare dezordine, gălăgie, fluierături şi înjurături. Vă faceţi doar remarcaţi. Cu siguranţă lumea îţi va aminti de voi.

Joi-> La fel ca în ziua precedentă, numai că acum mergeţi la KFC. Lumea trebuie să nu uite aşa uşor cine sunteţi.

Vineri -> E sfârşit de săptămână. Grătar cu mici şi ceafă de porc în faţa blocului. Dujmanul trebuie să moare de ciudă că tu ai şi el doar se satură cu miros. Evident asta este doar în mintea ta.

Sâmbătă -> Week-end. Îţi alegi cei mai lucioşi pantofi şi cel mai şic trening. Este momentul ca tigrul din tine să iasă la agăţat. Dacă nu ai noroc din prima, mai încearcă.

Duminică -> Dumnezeu s-a odihnit în ziua asta, tu de ce să nu o faci. Dormi ca porcul, mai bine zis zaci după noaptea incendiară din club şi când te trezeşti o rogi pe mami să-ţi mai dea un ban pentru că de mâine trebuie să o iei de la capăt.

P.S. De reţinut!!! Combinaţiile fericite sunt cele mai sănătoase pentru organism. Spre exemplu: Carnea, cartofii şi ouăle, obligatoriu consumate toate împreună. Ai văzut că la fiţele de malluri aşa se mănâncă. De ce să nu te respecţi şi tu acasă. A, şi încă ceva. Pepenele roşu, că tot e sezonul, combină-l cu orice fruct şi vei avea efecte garantate. Dacă ai boală pe cineva din casă, cu siguranţă te vei răzbuna şi vei ţine wc-ul ocupat o foarte lungă perioadă. Priveşte partea bună, dai tot răul afară, te purifici pentru noua săptămână care tocmai se pregăteşte să înceapă.

Be First to Comment

Leave a Reply

%d bloggers like this: