Press "Enter" to skip to content

Se promoveaza anormalii

La televizor, subiectele de interes general par a fi despre transexuali, obeze, homosexuali si alte măgării de genu.

Antena 1 promovează pe transexualul Tanja. Cine draci este transexualul Tanja? O caricatură de om. O gluma proastă. Bărbat, după cum spune, nu s-a simțit niciodată, iar femeie în niciun caz nu se poate pune problema. Are între picioare un mădular, adevărat că e cam atrofiat dar îl are.

Și pentru că nu era de ajuns, a apărut și uriașa, la propriu, Ioana Tufaru. Asta cine mai e dom’le? Fata unei cântărețe, Anda Călugăreanu. Bun, săraca trăiește cu gândacii, a practicat prostituția de foame. Până la urmă unor oameni li s-a făcut milă de ea și ba i-au făcut curățenie, ba operații să arate ți ea normal. Bun. Dar de ce sunt promovate astfel de persoane? Rating? Mi se pare de toată jena.

Transexualul ala scârbos pozeaza sexy, dansează la bară și alte căcaturi de genu. Un bărbat. I se vede și tot e cea mai sexy? Ce dracu o fi în capul unora, habar nu am.

Grasa aia nu știe cum să mai apară cu tot felul de scandaluri. Odios

Televiziunea a devenit din ce in ce mai scarboasă, cu invitați scârboși și prezentatori rupți de foame. S-a dus lumea asta dracului de tot. Vreau să văd ceva la TV. Se poate?

3 Comments

  1. cronicas cronicas 18.11.2012

    din pacate la noi prostia este ridicata la rang de arta

  2. Temătoru Nicu Temătoru Nicu 22.11.2012

    Părerea mea e că, dacă îți place să te uiți la televizor în zilele noastre, n-ar fi rău să-ți faci un control la cap.

Leave a Reply

%d bloggers like this: