Press "Enter" to skip to content

S-a dus, în sfârşit!

Gata! S-a terminat şi Spring SuperBlog2014. Bine, pentru mine totul a luat sfârşit cu ceva timp înainte de fluierul de final. Mi-a plăcut, ce pot să spun, dar asta nu înseamnă că nu îmi pot ascunde dezamăgirea. A, stai, am uitat ceva, de acum îmi revin la normal. Îţi dai seama că nu m-am dus acolo, la SuperBlog, ca să câştig, nu? Eşti atent? Am vrut să-mi dovedesc mie un căcat pansat. Mai rău m-am enervat.

Aproape nu-mi mai recunoşteam blogul atunci când intram pe el. Vedeam tot felul de materiale, evident, scrise de mine, într-un mod în care nu aş fi crezut că o să o fac vreodată.  Ce se doreşte la acest concurs? Să fii un bun pupincurist şi să le faci reclamă cât mai multă şi mai pompoasă. Evident că nu am fost aşa şi tocmai de aceea nu am primit puctajul pe care alţii l-au căpătat pupând gaura maro a curului unor sponsori. Este logic că şi acestor sponsori le-a făcut plăcere să fie spălaţi în cur, doar ce credeai? Oficial, mi se pare totul de căcat. Trebuie să respect o listă lungă de reguli proaste şi să le fac lor reclamă, ca să ce? Să vină un/o arfist/ă cu nasul pe sus şi să-mi dea o notă mult sub media articolului meu doar pentru că un alt concurent i-a pupat perfect în gaura cea veche. Mi se pare prea scârbos titlul de sclav al unor oameni care vor doar să primească reclamă pe spatele unor bloggeri. Note proaste au primit şi alţi participanţi care chiar au scris frumos şi fără limbi prin pantaloni străini, în timp ce articole de toată jena şi pline de greşeli gramaticale sau ilogice au obţinut punctaje nesimţite. Dacă ar fi fost după mine, i-aş fi trimis în şcoala generală, din nou, pentru o lecţie de limba română. În fine, ideea de bază era că sunt bucuros că s-a terminat. Mă simt mai liber. O să mai particip la aşa ceva doar atunci când o să fie totul mult mai liber şi nu să ţi se impună tot felul de reguli infecte. Felicitări celor care scriu frumos şi câştigă pe meritul lor şi ruşine celor care corectează în aşa fel încât să jignească toată populaţia prezentă. Ca şi cum ei sunt un mic Dumnezeu pe Pământ şi au tot dreptul să ţină tăişul toporului la gâtul unor bloggeri. Atitudini infecte şi răspunsuri copy-paste de parcă noi suntem milogii lor. Nu pentru premii am venit, dragă sponsore, aşa că poţi să-ţi iei produsul şi să ţi-l bagi fix în anus. Şi asta după ce îi mai laşi pe unii să te spele foarte bine la cur.

În altă ordine de idei, mi-a plăcut SuperBlog, mi-am dat seama că pot să scriu şi frumos, dar nu-mi aduce nicio satisfacţie. Felicitări câştigătorilor şi organizatorilor. Apropo, venind vorba de organizatori, nu mai băgaţi toţi tâmpiţii, ca sponsori, doar de dragul de a avea mulţi la număr. Mai bine mai puţini şi mai normali la cap. O să credeţi că-i jignesc, dar nu este adevărat pentru că nu am generalizat. Este vorba doar de unii sponsori, aşa cum am spus şi mai sus, extrem de încuiaţi la minte care, fără nicio problemă, ar face faţă unei internări la Spitalul numărul 9. Să nu se coreleze cuvântul retardat cu SuperBlog. Nu au  nicio legătură.

3 Comments

 1. Ursu Dumitru Ursu Dumitru 06.04.2014

  check check, baga-ti-ai in superblog falanga distala a degetului mic de la membrul inferior drept .

  • Egocentric Egocentric 06.04.2014

   Prietene, ce ai cu degetele mele? Nu accept sa le pierd inutil, te rog…

 2. laur laur 08.04.2014

  Lasa ca si eu m-am enervat destul. E prima data cand vad asa multa prostie. Noi sa fim sanatosi.

Leave a Reply

%d bloggers like this: