Press "Enter" to skip to content

România, din nou pe buzele străinilor

Vorbeam, în urmă cu două articole, despre faptul că avem un talent natural când vine vorba de hoţie şi uite că a venit momentul să mai adăugăm o metodă la cele enumerate.

Acum vreo două zile am văzut pe internet o ştire care ne dovedea încă o dată ce aport deosebit au ţiganii în dezvoltarea românească şi cum ne ajută ei să ne facem cunoscuţi peste hotare. Este ca un fel de promovare turistică, doar că mai ieftină ca cea a Elenei Udrea. Pun pariu că Parisul este îngrozit de ţiganii care fură neîncetat. Pe cuvântul meu dacă nu îi cred. Îi cred! Ţiganii au reuşit, din nou, să pună cuvântul România pe buzele străinilor. Cinci tovarăşi coloraţi au încercat să fure direct, fără niciun pic de jenă sau frică, banii unui francez în timp ce acesta îi scotea din bancomat. Na mă, cică să-i integrezi. Te rog, domnule francez, integrează-i. Nu tu veneai cu polemici cum că noi suntem rasişti şi că nu ne pasă de o minoritate? Bagă!

Bun, uite pozele:

Un anume EL, francez, vrea să scoată ceva bănuţi. Ţiganii, cu ochii lor fugitivi după ceva de furat, l-au bunghit. În timp ce omul bagă pinul, alege suma pe care vrea s-o scoată, cinci infractori se apropie de el. Cinci mă! Cu o măiestrie desprinsă din jocurile de strategie, indivizii se amplasează în jurul său. Când se aude sunetul cum că banii or să iasă, unul dintre ţigani îl bate pe umăr.
Când bărbatul se întoarce, o pirandă (în alb) vine din spate cu viteza luminii şi încearcă să-i fure banii direct din fanta aparatului.
Mă gândesc că francezii ăştia au făcut ceva cursuri de agilitate de când sunt ţiganii ăia pe acolo pentru că eroul nostru, pac, a pus cotul şi a acoperit banii înainte ca jarteaua aia de femeie să-i fure.

După ce s-au mai ţigănit puţin, că aşa le place lor, au plecat şi fără bani şi făcând România din nou de căcat. Or să vină alte victime, poate mai slabe de înger sau poate mai încete. Or să câştige, sunt convins de asta. Or să fure banii şi ţara noastră o să fie din nou arătată cu degetul din cauza acestor jeguri umane.

Totuşi, apelând la înţelepciunea divină (mi-a plăcut asta), îmi vine în minte şi ideea cum că poate este şi un fel de joc de culise, ceva regizat sau poate o campanie împotriva românilor. Tot prin prisma că sunt sătui de noi. Nu ştiu, zic şi eu, poate greşesc. Să fie doar o mânăreală a francezilor sau chiar ţiganii ăştia care fură sunt atât de spurcaţi şi nenorociţi?

Apropo, dacă te-ai întrebat vreodată ce se ascunde sub fusta unei ţigănci am venit eu cu răspunsul:

13 Comments

 1. Ursu Dumitru Ursu Dumitru 24.04.2014

  Ca nu am stiut ce se ascunde sub fusta tigancilor… Mercy pentru dezambiguizare! :)))

  • Egocentric Egocentric 24.04.2014

   Cu plăcere! Oricând ai nevoie de noi informaţii, ştii unde să mă găseşti :))

 2. […] Fie că vorbim de sexul frumos, ori de cel puternic, cu toţii iubim fotbalul. Bărbaţii din instinctul masculin, din ideea de competiţie, iar femeile ajung şi ele să îl îndrăgească, fie că este vorba de calea naturală sau de o obişnuinţă. Acest blog abodează una dintre cele mai importante ligi de fotbal, mai exact cea din Italia, Seria A. Pun pariu că sunt mulţi susţinători ai echipelor italiene pe această platformă, iar acest blog este ca o mină de aur informaţională pentru orice fan al fotbalului, spune un Egocentric. […]

 3. Fotabal I Fotabal I 26.04.2014

  si francezii au tiganii lor, si spaniolii (de fapt ce-or fi spanioli) si italienii si rusii insa doar ai nostri ies in evidenta. si cred ca-i vina romanului de acasa. prea am lasat aceasta specie sa ni se urce in cap si daca-i atingem cu ceva, s-ar altii ca arsi cu discriminarea

  • Egocentric Egocentric 27.04.2014

   Oh, discriminarea… Sensibil subiect. Dar oare ei cand ne numesc români ordinari, scârboşi, împuţiţi, cum se mai numeşte. Am auzit ţigani spunând asta şi niciun român nu a sărit de cur în sus, dar dacă un român spune că un ţigan este borât, cine crezi că mănâncă bătaie?

 4. Dana Dana 28.04.2014

  Eu m-am cam saturat de treaba asta cu “prelegerile” astora din vest cu drepturile minoritatilor. Sa ma mai scuteasca de atatea drepturi, ca mai avem putin si au minoritatile mai multe decat romanii. Ia sa-i ia ei acolo si pe tigani si pe unguri si sa le dea de-a drepturi cate vor, sa vedem, le convine?
  Desi nu acesta era subiectul articolului, ci furtul. Dar…de ce naiba nu scriu si despre romanii care fac ceva bun? De ce scriu doar despre aia care fura?

  • Egocentric Egocentric 29.04.2014

   Păi, îi vezi pe francezi să spună ceva de bine de noi? Mi-e greu să cred. Exact aşa am zis şi eu, să-i ia acolo şi să-i integreze ei aşa cum ne învăţau pe noi. Pentru ei este importantă campania împotriva românilor pentru că nu vor să-i mai vadă acolo.

 5. cartonic cartonic 29.04.2014

  Francezul nostru mi se pare destul de prost sau poate inconstient. Eu n-as fi avut nici o garantie ca cei 5 infractori( nu m-as lega neaparat de etnie ca nici albii nostri nu sunt niste minunati, uita-te la tiganii din Spania, aia originari, cat sunt de civilizati … dar si peste ce popor au dat acu’ sute de ani) vor doar sa-mi fure banii, puteau de exemplu sa-mi dea si in cap, sau sa ma gadile cu sisul pe la sale. Decat sa incerce sa castige asazisa batalie cu specimenele alea mai bine se multumea doar sa-i semnaleze la un garcea de-al lor si sa se duca naibi sa scoata banii de la alt bancomat.

  • Egocentric Egocentric 29.04.2014

   Şi la asta m-am gândit. Categoric i-a văzut prin zonă şi se putea aştepta la orice. De asta am spus că ar putea fi o campanie împotriva României. Gen, uite la ei cum ne fură banii chiar şi din bancomate cu noi de faţă, fără ruşine sau frică. Tot ce e posibil.

   • cartonic cartonic 01.05.2014

    Mda, oricum eu mi-am format o parere si cu ea am ramas. Nici noi nu afcem prea multe pentru a ne imbunatati imaginea nici strainii astia smirifonfliti nu fac nimic sa scape de probleme. Daca eram eu( stii ca sfaturile date de pe margine sunt cele mai bune) incheiam un acord, romani sau tigani daca au facut nasoale sa fie expulzati in tara de origine, Romania, si romanii sa-si ia ferm angajamentul ca ii baga in parnaie. Locuri ar fi destule daca am gasi o alta forma mai civilizata de a-i pedepsi pe aia care fura doar un salam sau o conserva sa bage la mat.

    • Egocentric Egocentric 01.05.2014

     Este complicat, prietene. Idei avem cu toţi, dar cică au şi ei drepturile omului. Mă rog, mi s-ar părea normal ca aceste drepturi să se piardă în momentul în care ei nu au respectat drepturile altor cetăţeni. Poţi să te caci în ele de drepturi, în acest caz.

 6. Claudiu Claudiu 01.05.2014

  Daca vrei sa faci ordine cu ei zic: rasism maa ce?,noi nu avem dreptul la viata?.Statul le da drepturi,jegosenile naibii,Copii lor nu trebuie sa de-a examen si intra la orce profil vor ei,pai nu sa se integreze, in apropierea mea este un cartier de tigani si stiu foarte bine cu ce se ocupa.Cand e sal bati pe un tigan toate ciorile sar,dar romanu e prost ,tace,indura,suporta, asa merita daca nu stie sa faca ordine.

  • Egocentric Egocentric 01.05.2014

   Deh, problema nu e la ei, neapărat, ci la noi. Ei sunt uniţi în timp ce noi ne dăm unii pe alţii în gât şi ne săpăm gropi singuri.

Leave a Reply

%d bloggers like this: