Press "Enter" to skip to content

Reducere!!!

ssv1ro062012-1351149744O fetiţă de aproximativ 6-7 ani avea o tabletă în mâini. Juca un joc. La un moment apare dialogul:

– Mamaie, ia uite aici, asta este fetiţa de care am grijă. O îmbrac, o schimb, mă joc cu ea…

– Da mamaie, văd.

– Ia uite, de aici îi cumpăr hăinuţe. Uau, stai aşa mamaie! Iaaaa uiteeeeee, tocmai am cumpărat ceva şi mi-a făcut reducereeee. Uaaaauuuu! A fost reducere, mamaie!!!

Şi atunci am înţeles. Totul a devenit clar… Unele femei au de mici implantată în cap chestia cu reducerile, le sar în ochi încă din fragedă copilărie şi chiar nu este vina lor. Vă rog, de acum înainte nu trebuie să le mai judecăm pentru că sunt înebunite după cumpărături şi mai ales după tot ce înseamnă reducere, chiar dacă acolo nu este niciun discount real. Nu avem de ce să le mai reproşăm faptul că îşi petrec mai bine de o jumătate din viaţă prin magazine. Chiar nu este vina lor, aşa s-au născut, este ceva genetic. Tu, ca bărbat, trebuie să ştii că atunci când alegi să-i spui femeii că nu e normal să piardă atâta timp şi că mai sunt şi alte lucruri importante în viaţă, gândeşte-te că pierzi timpul inutil şi concentrează-ţi energia pe altceva. E ca şi cum i-ai explica unui de la Bălăceanca faptul că nu este bine să se dea cu capul de pereţi, să-şi mănânce mucii sau că ştrumfii roz, din cauza cărora nu poate să doarmă noaptea, nu sunt reali, nu zboară şi nici nu vor să-l fure şi să-l ducă în căsuţa lor de turtă dulce. Las-o în paceee, da?

images

6 Comments

 1. Ursu Dumitru Ursu Dumitru 16.08.2014

  femeia de azi e alta poama, agurida…
  fii calm și bea o pivă

  • Egocentric Egocentric 17.08.2014

   Tu realizezi cât am căutat ce e aia o pivă? Prietene, m-ai băgat în ceaţă şi după ceva căutări am descoperit că este vorba despre bere (aşa am găsit pe net). Trebuia să mă interesez, dacă îmi spuneai să beau otravă şi eu eram de acord? 🙂

 2. defecti.ro defecti.ro 20.08.2014

  Desigur vrea reduceri numai la shoping, ca in alte cazuri se doresc dimensiuni obscene 😀

  • Egocentric Egocentric 20.08.2014

   Poate că acum nu se gândeşte la nicio dimensiune, dar mai târziu, na, ca orice femeie… 🙂

 3. Mucegai Ales Mucegai Ales 03.09.2014

  Dar reducere la dimensiunile stromeleagului sotului vrea femeia?! Neee! Reducere de salariul lui? Nuuuu, Reducere de sani? Nope!

  • Egocentric Egocentric 03.09.2014

   Ar fi fost culmea să vrea şi la cârnăcior, salariu sau ţâţe…ce naiba, doar nu o să-şi vrea singură răul

Leave a Reply

%d bloggers like this: