Press "Enter" to skip to content

Primele impresii despre Ingress

Am primit codul de activare aseară după mai multă prostituţie pe Google+. Cine posteaza vreo poză originală care să le atragă atenţia, primeşte codul mult aşteptat.
Cu o foarte mare nerăbdare m-am logat, am făcut misiunile de la inceput, tutorialele pentru învatarea jocului si am ales Rezistenta, deşi toată ziua nu mă gândisem decât să aleg pe Illuminaţi. M-a convins un băiat cu care am vorbit că sunt mai activi şi mulţi în Bucureşti.
Prima impresie? Este frumos jocul, atractiv, dar pentru că am depăşit traficul la abonament mai stau vreo 2 zile până să încep calumea.
Aşa arată Bucureştiul conform hărţii. Verde = Illuminti / Albastru = Rezistenţa:

ingress map bucharestCe e concret până acum e că ai de umblat pentru joculeţul acesta. Adică, pot să spun cu siguranţă, că nu o să stai în casă dacă te prinde. Ai ocazia să-ţi faci prieteni noi, te scoate afară, deci este ceva cu adevărat deosebit fata celelalte jocuri de care am avut parte până acum.

Dacă vreţi cod de activare mergeţi pe Google+ şi căutaţi comunitatea Ingress, postaţi o imagine frumoasă care să atragă atenţia, asta daca vreţi codul mai repede decât aşteptând de pe site-ul lor timp de o lună, două, sau mai bine.

Eu o să mai postez ceva fotografii şi daca mai obţin vreun cod o să anunţ aici şi cine are nevoie îl poate avea. Văd eu cum, primul venit, primul servit sau la sorţ. Rămâne de văzut.

 

Be First to Comment

Leave a Reply

%d bloggers like this: