Press "Enter" to skip to content

Ponta, Iohannis, diaspora şi alte căcaturi

Bun, Iohannis este noul preşedinte al României. Ce nu înţeleg este de ce se pune accentul atât de tare pe diaspora. Acest cuvânt este pe buzele lui încă din turul 1. Mă gândesc că dacă te agaţi atât de tare de diaspora înseamnă că nu eşti sigur pe tine, pe ce poţi şi pe ce ai spus şi ai susţinut de-a lungul timpului. O faci pentru că ai aflat că eşti susţinut de acolo, iar asta nu pentru că eşti tu tare, ci pentru că votul a mers anti-Ponta. Este adevărat că Pontică a fost bou, dar asta e, nu ai ce să-i faci. Aşa este structurat el genetic şi a avut în spate oameni care au mai pierdut alte alegeri. Era imposibil să fie acum altfel. La fel de penibili sunt şi cei care împart pungi roşii prin sate. Mi-e silă de ei şi de cei care i-au pus să o facă.

Acum să vedem. [DEX] DIÁSPORA  = Grup etnic aflat în afara granițelor țării de origine.

Păi dacă este aflat în afara graniţelor ţării, ce caută să voteze pentru ţara pe care au părăsit-o şi alegând să ducă un alt stil de viaţă. Au plecat de bine ce le-a fost? Au plecat pentru o scurtă perioadă de maxim câteva luni, dar au de gând să revină? Au plecat pentru că erau mulţumiţi de România? Au plecat cu acelaşi patriotism în suflet cu care-şi cer drepturile de la ţara pe care au renegat-o atunci când au ales să o părăsească?

De ce au tupeul ordinar de a-mi impune mie sub comanda cui să trăiesc în ţara pe care eu nu am părăsit-o atunci când mi-a fost greu şi în care am stat şi suportat rigorile unui regim catastrofal. Hai să ne aducem aminte cum au tăiat pensiile şi salariile cu 25%. Exact, ei, PDL, cei care susţin pe Iohannis. Hai să ne aducem aminte de câte ori am fost umiliţi de aceşti indivizi. Orice aş spune acum tot o să vină un deştept care să-mi dea peste bot cu fel şi fel de replici inteligente. IEŞI ACASĂ, evident, la Iohanni că are destule.

reddit
Menţionez că nu sunt niciunul dintre utilizatorii din fotografie.

Asta este atitudinea unuia care a plecat din ţară şi doar internetul îl mai ţine la curent cu ce se întâmplă pe aici. Ei votează când vor, se întorc în ţară când au chef, ce mai, suntem datori-vânduţi lor şi curvelor din Europa, care trimit o grămadă de bani în ţară, iar eu trebui să le mulţumesc de parcă i-ar trimite în contul meu. Au uitat că din cauza lui Băsescu au fost nevoiţi foarte mulţi tineri, abia ieşiţi de pe băncile şcolilor, să plece pentru că nu s-ar fi putut descurca în ţară. Au uitat, iar acum aduc bani în ţară. Slavă lor!

reddit 2
Menţionez că nu sunt niciunul dintre utilizatorii din fotografie.

Cam asta se întâmplă pe reddit şi să nu mai spun că downvoturile se dau de-a-n pulea. Cum nu este vreounul de acord cu respectivul, pac, bagă minus. Nu mai are legătură cu relevanţa postării sau ceva de acest gen. Dar noi suntem un popor de oameni cerebrali, inteligenţi şi ştim să ascultăm opiniile celorlalţi şi să le acceptăm aşa cum sunt. Concluzia mea, toţi românii se pricep la politică. Întotdeauna trebuie să fie câte unu care crede că părerea lui este cea corectă, iar a celuilalt este de căcat, deci merită să moară tras în suliţă. Dar, pula mea, cică suntem democratici.

4 Comments

 1. dumi dumi 17.11.2014

  Nu am avut timp sa citesc tot articolul dar nu ma pot abtine sa nu comentez si sa iti dau dreptate. Nu inteleg de ce se bate atat moneda pe diaspora, ei nu mai sunt aici, nu mai trebuie sa suporte rahaturile conducatorilor de aici, noi insa trebuie. Daca e sa fiu rau eu nici nu as permite votul in alta tara.

  • Exces de ego Exces de ego 17.11.2014

   Păi aşa ar fi fost normal. Dar măcar să se ţină cont de cei care au plecat de mai bine de 5 ani. E clar că aia nu se mai întorc. De ce să decidă soarta altora când ei o duc bine prin alte părţi? Fix o pulă…

 2. lupean emilian lupean emilian 16.12.2014

  am citit “post mortem”articolul si ca cei “dupa razboi…”,am o propunere pentru cei banosi de dincolo:sa-si ia votatul la ei ,sa si-l faca sef,sa-i conduca si sa traiasca cu el si ai lui multi ani fericiti ,pana la batranete.Si mai vorbim dupa aceea cand nevoiti sa respecte si sa se supuna gazdelor,vor avea pe cap si alesul lor insotit de grupa mare.Pai daca il alegi,al tau sa fie,atotstiutoare diaspora !

  • Exces de ego Exces de ego 17.12.2014

   Nuuuu, măăăă, ar trebui sa vină înapoi în țară. Nu s-au lăudat că și-au recâștigat țara? Cum, în ce fel și unde au pierdut-o?

Leave a Reply

%d bloggers like this: