Press "Enter" to skip to content

Mihai Trăistariu, un bolnav psihic?

În urmă nu cu mult timp, am găsit pe reddit un titlu care suna exact aşa Pagina lui Mihai Trăistariu…the weirdest thing. Şi-ţi imaginezi că nu m-am putut abţine. Ca atare am dat click. A fost una dintre cele mai mari greşeli din viaţa mea, dar şi pastila de râs a zilei respective. Am ajuns pe pagina de facebook a individului. Mă plictisesc repede, în general, de orice. Pe fb nu prea stau, iar pe paginile oamenilor nici măcar. Ei bine, băiețelul ăsta m-a făcut să mă opresc din tot ceea ce făceam pentru mai bine de 15 minute. Am făcut o pauză, în care am râs cu poftă de tot ce-mi aminteam, şi am reintrat pentru încă 10 minute. Citind printre postări inteligente şi comentarii pertinente, am decis să-i pun o întrebare.

traistariu

Am fost dezamăgit să descopăr că mi-a şters comentariul, m-a blocat de la a mai adăuga altele şi nici nu mi-a răspuns sau măcar înjurat. Aş fi preferat orice altceva decât atitudinea asta de fetiţă pişată pe ea. Speram să văd că are măcar un floc pe coi şi un strop de testosteron, ceva, orice. Nimic.

Băiatul, clar, are probleme de ordin psihiatric. Şi asta nu este ceea ce cred eu despre el, ci rezultatul a ceea ce se găseşte pe pagina aia a lui. Era ok în urmă cu ceva timp, hai să ne aduce aminte: Eurovision 2006, Tornero, voce ok, Roxana i-a furat banana. Ba chiar începuse să-mi fie milă de el pentru că i-a căzut superbul păr şi arăta ca un câine plouat. Era urât când vedeam cum oamenii se cacă pe pieptul lui, nu înţelegeam de ce sunt atât de răi şi nici nu am dat prea multă importanţă evenimenetelor. Aveam impresia că sunt doar nişte hateri şi invioşi pe talentul lui.

Azi, tipul clar are sechele din acea perioadă. Nu numai că a devenit un megalibidinos, un fel de manelist, dar ceva mai scârbos, plin de el, de şuvinţa lui de căcat pe care o apretează în continuu, o pozează ca şi cum ar fi singura lui mândrie, dar mai scrie şi o puzderie de alte căcaturi incoerente şi semi-agramate. Încă nu m-am hotărât dacă arată ca un homosexual pasiv, un pedofil care doar dă limbi în cur copiiilor sau un cârnat leşinat care vrea să pară, brusc, sexy şi evident că nu-i iese. Mihăiţă, nu sunt invidios, crede-mă că mă doare-n pulă de şuvinţa ta şi, mai ale, de tine, dar fii, în căcat, bărbat. Încetează să te mai comporţi ca o fetişcană de 15 ani care abia a descoperit ce e aia pula şi o aşteaptă nerăbdătoare peste buze.

Apropo de buze, acest specimen trist şi singuratic chiar a făcut o obsesie pentru oglinzi şi-şi face 100 de poze în aceeaşi poziţie, dar cu buzele din ce în ce mai ţuguiate, semn că vrea pup. Mai nou trage de fiare, pozele la bustul gol şi-n chiloţi îmi demonstrează clar că urlă după atenţie, mai ales că nu l-a mai băgat nimeni în seamă în ultima perioadă devenind doar un mic, neînsemnat şi obscur individ. Dar el încă trăieşte în trecut. Nu văd prea bine la distanţă, dar am observat imediat, într-o poză de-a sa, că pe buzele sale erau încă persistau urmele ADN-ului ultimului mascul , care i-a dat pup după ce şi-a închis şliţul.

Dar hai să vă arăt câteva lucruri pe care le-am găsit pe pagina lui. Este clar că tipul are probleme de personalitate, de identitate şi semnele bolii sunt evidente. La fel şi mărimea găurii curului, pe care prietena lui cu barbă i-a făcut-o.

mihai 8mihai 6mihai traistariumihai traistariu

mihai traistariu

mihai 4 mihai 5  mihai 7

Unii dintre voi aţi putea spune că este un terminat, un psihopat, un îngâmfat nesimţit şi ordinar care nu face nici cât negru sub unghie. Poate aţi completa cu: Mi-ar fi scârbă să mă întâlnesc cu el pe stradă, aş încerca să-l ocolesc, să-l evit şi să nu las copiii pe lângă el. În orice caz, vina este în întregime a celor care-l susţin deşi văd că băiatul pare că ar avea o problemă interioară. M-am plictisit şi să-l iau la mişto. Du-te-n pula mea de obosit, dar trebuie să am grijă, ca s-ar putea să-ţi placă, homosexualule.

4 Comments

 1. dumi dumi 10.11.2014

  Daca intr-adevar astea sunt postarile lui si nu ale unui pr manager idiot atunci omuletul ar trebui sa treaca pe medicamente cat de curad.

  • Exces de ego Exces de ego 10.11.2014

   Sunt ale lui, prietenas. Pune poze cu el in chiloti si se aplauda singur. Niciun pr nu ar face asa ceva. Clar, omul e nebun…

 2. euGen euGen 16.11.2014

  Permiteti-mi o parere:
  Dar daca omul chiar e bolnav? Radem sau compatimim? Ati auzit de afectiunea bipolara, tulburarea bipolara? Dupa toate semnele, pare ca este intr-un episod maniacal. Biplolaritatea are 2 fete depresia si mania – antagonice.
  Este usor sa razi de ceea ce nu cunosti! Insa este la fel de adevarat ca atitudinea bipolarului in faza maniacala este un amestec ce deruteaza omul obisnuit, insa clar il duce cu gandul pe acesta catre afectiunile psihice. Dar bipolarul pacaleste deoarece luciditatea nu este total obstructionata de tulburare.
  Deci exista circumstante pentru o judecata dura la adresa bipolarului generata tocmai de specificul acestei afectiuni bipolare.
  Cautati pe google (selectati materialele) si comparati comportamentul sau cu episodul maniacal al afectiunii bipolare.

  • Exces de ego Exces de ego 16.11.2014

   În acest caz, eugen, ai dreptate, este demn de milă şi o internare urgentă într-o instituţie de specialitate este necesară. Atâta timp cât încă nu este declarat a fi bolnav şi este doar o grandomanie penibilă şi fără rost, îmi pare rău, dar nu pot să nu râd de o asemenea formă de viaţă. Ok, se dovedeşte că individul este bolnav, nu o să mai am de ce să-l mai arăt cu degetul pentru că nu mi se pare normal să râzi de un om dovedit bolnav. E logic, cred. Apropo, o să caut despre ce mi-ai spus.

Leave a Reply

%d bloggers like this: