Press "Enter" to skip to content

Marius Călugăru, BlogAwards, spammer de top

Am întâlnit pe lumea asta o mulţime de oameni care mai de care mai dubioşi. Nu o să stau să-i enumăr acum. E inutil. M-am gândit că ar fi mai bine ca de acum înainte să-i arăt cu degetul şi să afle şi ei că sunt proşti, stresanţi sau idioţi.

O să încep, prima dată, cu Marius Călugăru. Cred că este deţinătorul Blog Awards. Acum ceva timp, mi-am făcut un cont acolo. Nu ştiu de ce am crezut că o să particip vreodată la vreun concurs de-al său. În fine, chestia e că, de ceva timp, tot primesc mesaje din partea acestui Marius. I-am spus, l-am rugat să mă scoată din lista de mesaje tip spam, să mă lase dracului în pace pentru că nu o să particip niciodată la niciun căcat de concurs pe care-l organizează el, dar nimic. Dacă te uiţi atent la poza sa, pare genul de om pe care atunci când îl vezi pe stradă, îţi ascunzi portofelul, geanta şi ce ai mai de preţ. E tipul de om pe care-l eviţi cu privirea, de frică, să nu scoată un cuţit şi să te ameninţe că îţi face buzunar la inimă doar pentru că te uiţi la el. Dar să continuăm…

blogatu1Şi i-am spus frumos…

blogatu2Însă, din păcate, a continuat…

blogatu3Şi am fost nevoit să-i răspund…

blogatu4După un mesaj ca acesta, mi s-ar fi părut normal să-mi răspundă, să mă înjure şi să-mi arate cât de bărbat este el, nu-i aşa? Se pare că nu. A continuat şi mi-a mai trimis un mesaj ca un robot încăpăţânat şi dobitoc ce este. Nu mai am printscreen cu ultimul mesaj pentru că mi s-a părut inutil din partea mea să-mi mai pierd timpul cu acest zeu al retardaţilor şi spammerilor.

Sper că individul înţelege ce cred eu despre site-ul său, despre campaniile sale şi nu o să mă mai fută la cap cu toate tâmpeniile lui pe care mi le prezintă cu o erecţie masivă. Înţelegi, măi, Mariusică?


 

PS. (14 iulie 2014 / 09:30): După ce am ales să vorbesc despre situaţia de mai sus menţionată, se pare că problema a fost rezolvată. Domnul Călugăru s-a sinchisit să-mi ia cererea în considerare şi m-a anunţat:

blogatu5

 

 

 

12 Comments

 1. thementor124 thementor124 12.07.2014

  Nu ai vazut nimic …II place sa fie injurat =))

  • Egocentric Egocentric 13.07.2014

   Păi, dacă-i place să fie înjurat ori are o problemă psihică, ori îi place ca cineva să-i tăvălească p**a pe la cur, nu? Asta îl transformă automat în ce?

 2. ionicame ionicame 12.07.2014

  Te complici, eu as fi facut o regula in email sa trimita mesajele lui direct in Bin si scapam de spam-uri elegant.

  • Egocentric Egocentric 13.07.2014

   La fel de în regulă ar fi fost să ne facem echipă şi să-l spamăm cu injurii 🙂 Asta da colaborare eficientă, nu?

 3. Sarcasticu Sarcasticu 13.07.2014

  Poți bloca oricând cu filtre de spam email-urile de genul. N-are rost să te complici și să-ți epuizezi forțele pe o chestie de genul acesta. Gmail oferă filtre de spam. Alege corect cuvântul pe care-l consideri spam (blogatu, blogawards etc) și imediat scapi de genul ăsta de email-uri.

  • Egocentric Egocentric 13.07.2014

   Am încercat eu ceva de acest gen şi nu am găsit cum să fac la gmail. M-am lăsat păgubaş şi am apelat la instinctul unui prost crescut băşit şi necioplit. În consecinţă, l-am înjurat 🙂

   Cum fac setări să bag adrese la ignore?

 4. thementor124 thementor124 13.07.2014

  @Sarcasticu e vorba de principiu bro …

 5. Robert Codescu Robert Codescu 13.07.2014

  Eu zic că tu eşti de vină fiindcă, te citez: “… să mă laşi în căcat…” ei bine conform zicalei AI GRIJĂ CE-ŢI DOREŞTI S-AR PUTEA SĂ ŢI SE ÎNTÂMPLE 😛 eşti într-un mare … excrement d-alu’ blogatu 😉 că te spăMUIEŞTE până naiba te găseşte. 😉 Sincer dacă Nu e un Lamborghini Diablo sau un Ferrari Testarossa nu te mai încurca la premii de tot căcatu’, uite că m-am molipsit de la voi şi vorbesc în pula mea vulgar. FUTE-M-AŞ !!! 😛

  • Egocentric Egocentric 13.07.2014

   Şi ca să o menţin în ritmul acesta, dă-mi voie să continui: Păi, în pula mea, nu ştiam exact despre ce este vorba. După un timp, m-am interesat, am aflat despre ce este vorba şi am considerat că este demn să-mi trag pula prin site-ul său şi să nu mă mai întorc niciodată pe acolo. Cred că la fel de demn din partea sa era să-şi fută două capace peste ochi şi să recunoască faptul că este un leşinat opărit şi să înceteze a arunca zi de zi cu bulgării săi de căcat înspre adresa mea. Corect sau nu?

 6. thementor124 thementor124 13.07.2014

  Asta îl transformă automat în ce? In spammer :))

  • Egocentric Egocentric 13.07.2014

   :)) Mă rog, fiecare cu părerea lui…

Leave a Reply

%d bloggers like this: