Press "Enter" to skip to content

Iulia Albu, o minte înceţoşată

Am impresia că, de la un timp, ghinionul mă cam urmăreşte. Cum mă uit la tv foarte rar, atunci când o fac sper să găsesc ceva de calitate. Butonând telecomanda, intru în Canalul D şi dau de o emisiune care, din punctul meu de vedere, ar trebui extirpată din grilă. Ghinionul face ca în momentul în care pun eu mâna pe telecomandă, să se difuzeze şi emisiunea. Spun asta pentru că am dat peste ea de mai multe ori. Vorbesc despre WOW Biz, evident. Mădălin şi cu Adelina vor să facă un fel de labă publică invitând-o pe preistorica Iulia Albu. Fetiţa asta, că doar nu pot să o consider o doamnă, dă-o-n pula ta, este un fel de Frankenstein mondeno-contemporan. Hai să-ţi spun care este rolul ei în emisiune. Pe scurt, vine în platou, ăştia îi pun o poză cu o altă persoană cunoscută şi ea începe să latre dându-şi cu părerea despre modul în care a ales să se îmbrace respectivul/a. Ştiu, pare incredibil că tocmai ea pare că este în măsură să dea verdictul, dar din păcate sunt destul de mulţi tâmpiţi care o urmăresc. Tocmai de aceea au continuat să o cheme, pentru că au văzut că are ceva audienţă. Dacă nu v-aţi mai uita, nu ar mai chema o paraşută să îşi dea ea cu părerea despre una şi alta, să se laude cu şcolile şi facultăţile ei de neuropsihopaţi şi să aibă impresia că domină show bizul (nu ştiu dacă am scris corect, nu-mi pasă şi nici nu mă obosesc să caut cum e corect). Din punctul meu de vedere este doar o scârboasă macarbă, care nu ştie cum să mai atragă atenţia asupra ei şi deja şi-a făcut un obicei din a lătra pe la o singură emisiune pentru că nicio alta nu o bagă în seamă. Nu de alta, dar le e şi frică să nu se găinăţeze animalul ei de companie pe canapeaua lor, la fel cum o face şi Iulia pe emisiune. De asemenea, sunt convins că o gură largă se potriveşte de minune cu o minte îngustă. De aici şi succesul ei.

În primul rând, sunt de părere că ea ar trebui să meargă la un doctor specialist, capabil să-i depisteze problemele psihiatrice. Prietene, nu sunt nici licenţiat în fashion şi nici nu lucrez sau am cunoscuţi în domeniu, dar las-o-n gâtu’ mă-sii de treabă. Nu cred că am nevoie de o facultate care să-mi dea voie să-mi dau părea despre oamenii care au bun gust atunci când vine vorba de îmbrăcăminte, dar să ajungi să te prostituiezi public mi se pare extrem de jalnic şi trist. Poate că nu înţeleg eu arta sau nu am sclipirea de geniu a Iuliei, dar pot să spun că la cum se îmbracă, aş duce-o în primul lan de porumb şi aş lăsa-o acolo. Fata asta nu e bună nici măcar pentru o muie. O să-nceapă să-ţi dea tot felul de sfaturi despre cum ar trebui să arate sperma pe faţa ei şi ce stil să abordezi atunci când o întinzi pentru ca atunci când merge în platou la wow piz să fie cul, fashion şi lumea să rămână mască. Să nu mai spun că, în al doilea rând, publicul nu este dobitoc 100% şi-şi dă şi el seama singurel ce înseamnă o haină bun, pe cine stă bine şi, mai este încă o chestie, gusturile nu se discută, dar te poţi căca în gura omului ca să-i schimbi gustul. Vine de parcă, ştii, noi suntem idioţi şi apare îngerul salvator să ne arate ce e bine şi ce e rău. Concluzionez spunând că tot ce încearcă iulia să facă la wow piz o pune într-o lumină mult mai negativă, iar dacă ea vrea să-şi creeze o imagine de bad girl, nu are decât. S-ar putea să nu-i încapă în gură toate pulele pe care le-a primit şi pe care o să le primească de acum înainte.

Mi-e greu să cred că va fi cineva care îi va lua în vreun fel sau altul apărarea, poate doar vreun cunoscut sau vreun pupincurist care nu mai poate să trăiască fără diva Iulia, ba chiar are un poster mare în baie şi se masturbează zilnic în faţa acestuia, în cazul băieţilor, sau îi aprinde lumânari parfumate şi spune câteva rugăciuni fashioniste în timp ce pupă ecranul telefonului care are setat ca ecran de fundal o poză cu individa, în cazul fetelor.

SFÂNTĂ IULIA

Iulia noastră care esti pe podium

Fashionistă fie ţinuta ta

Trăiască foarfeca ta

Împlinească-se verdictele tale

Atât la defilări, cât şi la wow biz

Hainele tale cele de toate zilele

Lasă-ne să le admirăm

Şi iartă-i pe cei ce nu cunosc arta

Aşa cum şi noi iertăm escapadele Biancăi Drăguşanu

Şi nu ne mai chinui cu atât de multe reclame

Ci izbăveşte-ne cu inteligenţa ta

Că a ta este împărăţia Fashionului

Şi-al bizului, şi-al sfântului wow

Cotcodac!

Be First to Comment

Leave a Reply

%d bloggers like this: