Press "Enter" to skip to content

(In)Cultura la români

Am înțeles că un nu știu ce studiu de rahat al unei facultăți de rahat din București ar arăta că românii sunt codașii Europei la cultură. Am rămas șocat. Cică 42% dintre oamenii acestei țărișoare cred că Soarele se rotește în jurul Pământului, 20% sunt convinși că pământului îi trebuie o lună să înconjoare Soarele (bine ca aștia macar știu cine în jurul cui se învârte) iar 34% sunt de părere că horoscopul este ceva științific. Cum prietene să spui așa ceva? Sunt curios ce răspundeau la întrebarea dacă ământul este plat și dacă trebuie să ne ferim de margini. Asta da provocare.

Și asta pentru că după cum știți, România este țara specialiștilor, atotșiutorilor, artiștilor, licențiaților, curvelor virgine și consultanților care își pierd timpul examinând un pișat. Ăștia știu absolut totul în orice domeniu, fac și desfac orice, cunoscători înnascuți ai chintesenței umane, producători de orgasme multiple cu simpla putere a minții. Ei pot provoca o clisma unei vaci folosind numai un pai de Teddy, o mănușă de box ori cu propria guriță. Sunt niște oameni absolut incredibili care trăiesc în jurul nostru zi de zi și în fața cărora ne simțim inferiori ori de câte ori avem contact vizual. Atunci când vezi strălucirea profundă în ochii lor ai realizat că nu ai nicio șansă în fața lor. A inteligenței lor.

Sincer, cei enumerați mai sus sunt niște cretini. Nu au habar de mare lucru în mai niciun domeniu dar totuși se bagă ca musca-n lapte, folosesc termeni pe care nici nu îi cunosc și nici nu îi pot măcar pronunța. De cele mai multe ori, în încercarea lor de a părea inteligenți ajung să îmbârlige litere într-un cuvânt sau chiar confundă întregul cuvânt cu unul asemănător. Și uite asa te face el pe tine să te simți prost și el devine instant deștept. În sinea lui numai.

Dacă nu cunoașteți aceste aspecte, ține-ți de aici dovezi:

[youtube=http://youtu.be/rBEE4ot4cns]

ASTA E NIVELUL. Cine a scris blibia?

[youtube=http://youtu.be/AaKbU1KF4YE]

Ține-o și pe asta. Care e mă diferența dintre Paște și Crăciun? Voi știți?

[youtube=http://youtu.be/6R9wjwg-m_s]

DE CE S-A AJUNS PÂNĂ AICI? UITE DIN CAUZA ASTA:

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=oOzUlcQXHpM&feature=related]

One Comment

Leave a Reply

%d bloggers like this: