Press "Enter" to skip to content

Hruşcă şi leru’ lui

Ce mi se pare fantastic e că îţi dai seama că a venit iarna nu pentru ca ninge, ori că e frig, ci pentru că vezi cum apar afişe cu Hruşcă care începe să colinde. Mai ţineţi minte când eraţi mici şi începeaţi să colindaţi cu vreo două sau trei zile înainte că nu mai aveaţi răbdare să căpătaţi bani? (evident şi eu) Ei bine, la fel face şi acest individ. Vine iarna, hop apare să mai ia nişte bani de la curioşii care vor să vadă lerul şi niciodata nu reuşesc să o facă.

Ideea de ler sigur nici el nu o înţelege, aşa că nu te aştepta să o înţelegi tu. Lerul e ceva supranatural ce o dată arătat nu mai are farmec, de asta îl ţine ascuns tot anul. Îmi şi imaginez cum stă el tot anul şi hibernează, nu auzi nimic de el şi apare mândru, falnic şi indestructibil în decembrie pentru a îţi aduce lumina vieţii în suflet, CU FORŢA.

Numai că staţi, are şi competiţie serioasă. Fuego începe să împodobească bradu’ sau o pune pe mă-sa că lui îi e lene de ani de zile şi niciodată nu reuşeşte, iar Ştefan Bănică Jr. mai aruncă o cântare ca acu’ poate poate îl mai cheamă şi pe el cineva sa o bage pe aia cu Bubulina gospodina şi alte rahaturi colosale.

Mi-ar plăcea să văd un meci de box între cei trei. Mă gândesc pe cine să pun la pariuri. Hruscă vine o dată, da bine. Ştefan ne violează mai des, cu Dansez pentru tine sau cu alte tâmpenii, iar Fuego e un orgasminator adevărat. Grea decizie.

Şi uite aşa stăm, zgribuliţi în casă, ascultând orice altceva decât pe cei de mai sus sau ferindu-ne de concertele ce stau să răsară pentru a ne umple, nu-i aşa?, casa de bucurie, lumină şi pace.

Sărbători fericite!

2 Comments

  1. Temătoru Nicu Temătoru Nicu 11.12.2012

    Eu n-aș face glume cu ei că le fac reclamă. :))

  2. Egocentric Egocentric 11.12.2012

    opaaaa 🙂 la asta nu m-am gandit

Leave a Reply

%d bloggers like this: