Press "Enter" to skip to content

Fie vreme bună, fie vreme rea…

Ziua de luni este una urâtă mai de toată lumea. În primul rând pentru că trebuie să te trezeşti devreme după ce tot weekend-ul ai lenevit în pat până târziu, iar din al doilea pentru că mai eşti nevoit să mergi şi la muncă. Mă rog, ăia care o fac. Să continuăm. Era luni, frig, ploua, ce mai, o vreme de rahat. Din senin îmi sună telefonul. Era Dana, din echipa eBloguri. Mă anunţa că banii au fost trimişi. Mi-a fost greu să o înţeleg pentru că bătea un vânt de nedescris în telefonul ei. Doar dacă-i ascultai vocea îţi dădea seama că a făcut un efort considerabil să se ducă până la bancă. Îţi dai seama că eu, în locul ei, m-aş fi înjurat?

ploaie torentiala
Dana (dreapta), în fugă spre bancă

A, de ce să-mi dea mie, Dana, bani? În niciun caz pentru mită, ci pentru că am fost desemnat câştigătorul concursului lunii aprilie, în care premiul era, la alegere: 50 de dolari sau o temă premium. Abia ce s-a dat startul concursului lunii mai. Ce mai aştepţi?

În fine, ideea e că s-au ţinut de cuvânt, dolăreii au ajuns la destinaţie şi totul s-a desfăşurat normal. Dacă-mi aduc bine aminte, nici nu aveam de gând să particip. Cu toate astea, am făcut-o pentru că am fost, oarecum, tras de mânecă.

Prin simplul fapt că au fost prompţi chiar dacă vremea de afara nu a fost prielnică, de asemenea, pentru că Dana nu avea drum pe la bancă, ci a plecat special de acasă pentru a-mi turna o sumă-n cont, sunt de apreciat. Şi mai ştii de ce sunt de apreciat? Pentru că nu îţi cer nimic atunci când te ajută, pentru că sunt primitori şi, mai ales, că vor să facă un lucru bun  pentru comunitatea bloggerilor. Un ultim aspect mai trebuie apreciat în această postare. Faptul că în sfârşit vorbesc despre un lucru care-mi place. Dar gata!

5 Comments

 1. Dana Dana 06.05.2014

  Ce bine ar fi sa mai am anii adolescentei din imagine…. 🙂
  Nu te-am injurat. Stii de ce? Pentru ca de-a lungul anilor am invatat ca respectarea promisiunilor este cea care face diferenta intre mine si orice alde neica nimeni. Si intotdeauna ma port in lumea online exact asa cum o fac in viata de fiecare zi.
  Inca o data felicitari pentru ca ai castigat concursul si …spor la scris ! 🙂

  • Egocentric Egocentric 06.05.2014

   Să găseşti un om care să-şi respecte promisiunile, în prezent, este din ce în ce mai dificil. Ştii foarte bine că nu mi-am făcut niciun fel de problemă în privinţa voastră, a echipei eBloguri. Mulţu’ şi ne mai auzim!

 2. Ursu Dumitru Ursu Dumitru 06.05.2014

  Ce jeansuri de calitate are Dana!

  Si bre, cine se caca atata in vremea aia de mereu cand trebuie e de rahat?!

  • Egocentric Egocentric 06.05.2014

   Eu ştiu ce să spun? Cel mai probabil e căcăcioasă când ştie că ai nevoie să nu fie aşa… Altfel nu-mi explic.

 3. Anteo Anteo 07.05.2014

  :)) rainnnnnnnnnnnnn

Leave a Reply

%d bloggers like this: