Press "Enter" to skip to content

Femeia şi cântarul posedat

Butonam telecomanda şi fugitiv am auzit o expresie care suna cam aşa: Cântarul este cel mai mare duşman al femeilor… Am stat puţin, am reflectat şi mi-am dat seama. Este o mare porcărie şi o să vă şi explic de ce. Pe scurt, nu cântarul este problema, ci bovinele care nu se pot abţine din mâncat deşi sunt conştiente că grăsimea de pe cur şi burţi nu se duce prin rugăciuni. Dar hai să detaliem.

Din punctul meu de vedere, femeile sunt împărţite în două categorii: cele slabe, care se cântăresc zi de zi pentru a-şi menţine o greutate ideală, şi cele grase, care fug de cântar ca dracu’ de tămâie. Este evident că nu o să vorbim de cele slabe. Bravo lor sau norocul lor că sunt aşa. Cele grasunici au o mică problemă. Acum, dolofănicile, sunt de părere că se împart în alte două categorii: cele care se cântăresc cu speranţa că vor da jos ceva doar prin simpla urcare pe cântar şi cele care nu vor să vadă sub nicio formă nici măcar forma aparatului pentru că poate în felul acesta nu vor putea fi pocnite de cruda realitate. Ei bine, cele din urmă sunt atât oarbe, cât şi nesimţite. După ce că sunt cât Casa Poporului şi au un cur cât Pentagonul mai şi merg la fast food-uri sau bagă o shaorma în ele. Deh, nu-ţi poţi stăpâni poftele. Papilele gustative trebuie răsfăţate.

Şi uite-o după aceea cum plânge, cu kebabul în mână, cum că nimeni nu se uită la ea şi ce singură este, că bărbaţii sunt doar nişte profitori şi uite aşa dăm în alt subiect. Li se pare că bărbaţii sunt nesimţiţi pentru că se uită după femeile care arată bine. Păi normal, vreau să am loc noaptea-n pat, nu să îmi fie frică cum că aş putea să mor sufocat de un pui de balenă. O să mă uit la ea, dar doar să mă minunez cât de mare e şi să-mi imaginez fel şi fel de lucruri scârboase. Am o imaginaţie bogată, din păcate în acest caz. Să nu mai spun că bărbatul este un animal care pofteşte la lucrurile bune, aşa cum şi ea pofteşte la mâncare, deci chiar şi dacă se uită la cele bune pentru simplul fapt că le admiră, că sunt frumoase sau pur şi simplu că arată bine, ea nu ar trebui să se simtă nasol. Cel mai bine ar fi să lase bărbaţii pentru altele şi să pună mâna să facă un sport. Să nu se mai simtă nasol atunci când vede că bărbaţii o evită cu privirea şi nu se uită după ea spunând în gândul lor sau cu voce tare mamă ce cur are asta sau eternul mamă ce aş fu**-o, da­? Ăla al ei nu e un simplu cur, e o planetă nedescoperită. Şi crede-mă, nimeni nu vrea să o vadă. Poate are şi coşuri pe buci. Nu mersi. Poate de fu**t mai găseşte un prost sau disperat, dar nu unul normal. O să vă complăceţi, el că nu a găsit pe vreouna pe care să o babardească până acum, virgin fiind, şi tu că ai dat de primul prost, dispus să o bage-n tine, vă căsătoriţi, aveţi copii, din greşeală, şi aşa vă înmulţiţi. Sfârşit!

Mai sunt femeile plinuţe, nu grase, care încearcă să mai dea jos 3-4 kilograme. Nimic greşit. Aici trebuie să mai ţină cont şi de conformaţia ei. Dacă aşa a făcut-o mama natură şi ăsta e fizicul ei, nu are ce să-i facă. Doar să ţină bestia din ea în frâu şi să nu se înfigă în prăjituri ca apucata. Mai ia un pahar de apă, îi mai trece foamea puţin, alt pahar de apă şi aşa o duce toată ziua. Asta e, mergi la baie mai des, dar măcar nu mai pui pe tine colaci ca o purcea pregătită de tăiere. Astea sunt femeile care deşi nu au norocul de a avea o siluetă naturală mai au norocul de a avea ceva creier cu care să aleagă ce e mai bine pentru ele: să mănânce şi să nu mai încape pe uşă sau să se menţină şi să aibă speranţa că mai dă un kilogram jos acum şi altul mai târziu. Nu de alta, dar au avut timp să-şi cultive inteligenţa până acum pentru că nu s-au pricopsit cu fel şi fel de relaţii proaste, ca cele slabe. Nu prea s-a uitat niciun bizon la ele fiind prea ocupaţi ca să o observe. Ba o carte, ba un ziar sau o Libertatea, că e la modă prin metrou să citeşti toate căcaturile.

Am găsit statistici pe net. Îmi plac statisticile!

1. 79% dintre femei cred că viaţa ar fi mai frumoasă dacă ar fi mai slabe. Au dreptate! Cum căcat răspicat şi frumos colorat să nu fie viaţa mai frumoasă atunci când te poţi mişca în voie şi nu eşti nevoită să ai pungi de grăsime slinoase pe braţe? Acum zi şi tu…

2. 83% se simt deprimate după ce au încercat un costum de baie. Normal, deprimate nu au cum să fie când bagă în gură şi cu stânga şi cu dreapta, dar când vine vorba de fu**i şi pu*ărăi, se simt deprimate că ştiu că nu mai se uită nici măcar un simplu bou la ele. Ai grijă de burtihanul ăla şi lucrează-l când ai timp. Mai lasă Mireasă pentru fiul meu şi bagă 3 abdomene. Crezi că poţi? Vrei să te felicite lumea pentru noua sarcină când tu ai numai fecale-n tine?

3. 56% ar prefera să fie mai slabe decât să aibă un coeficient de inteligenţă mai ridicat. Esti frumoasă, dar cam proastă, ok? Nu-i nimic. Eşti tânără şi merge. Prinzi în plasă alţi proşti ca tine-n. Dar ce faci când îmbătrâneşti şi nu mai atragi pe nimeni cu pieile lăsate? Nici măcar capu’ nu te duce!

Tu, unde te regăseşti? Inamicul tău este cântarul sau ceafa de porc? Vrei şaorma cu toate sau o salată cu ton? Întrebările pot continua la infinit, dar cine dracului o să răspundă la ele…

Acesta este un cântar. Da, aşa arată şi indică doar greutatea pe care o ai în realitate (doar dacă nu este defect pentru că eşti prea grea şi l-ai dat peste cap). Ia, priveşte-l şi foloseşte-l cu încredere dacă vrei să scapi de burtă şi să te vezi toată în oglinda aia mică şi frumoasă, din cameră, de doi metri lăţime, nu doar pe secţiuni

P.S. În comerţ mai există şi alt model cu geam pe care trebuie să te urci. NU RISCA!

2 Comments

  1. Paul Paul 10.02.2014

    Un banc sec pe tema asta:

    Daca Oana Roman se urca pe cantar ii apare CNP`ul !

Leave a Reply

%d bloggers like this: