Press "Enter" to skip to content

[Femei] Ce-şi doresc vs Ce vor în realitate

Poţi cu uşurinţă să îţi imaginezi ce poate un bărbat să gândească în momentul în care o femeie frumoasă îi apare în cale şi nu numai. Dar oare ce gândesc femeile, în general?

1. Independeţă:

Femeia spune: Îmi doresc un bărbat independent, care să nu aibă nevoie de mine sau de ajutorul meu atunci când o decizie trebuie luată. În plus, nu vreau să mă sufoce în fiecare secundă a vieţii mele cu iubirea lui şi cu geloziile sale. Ce are dacă mai vorbes şi eu cu câte un amic din când în când? Doar nu e ca şi cum m-aş culca cu el.

Femeia gândeşte: Da, vreau un bărbat independent, dar trebuie cumva să-l fac să aibă nevoie de ajutorul meu, altfel, eu ce rost o să mai am dacă animalul realizează că poate să facă totul cum vrea el? Spun că nu vreau să mă sufoce, dar de fapt o fac doar ca să nu par disperată după el în faţa prietenelor mele. Vreau să îmi acorde toată atenţia lui, să-mi facă mici cadouri zilnic şi, evident, îmi doresc să-mi dovedească în fiecare moment că mă doreşte, că mă vrea şi că sunt totul pentru el. Să-l văd cum fierbe de gelozie şi incertitudinea să coboare asupra lui şi să lupte pentru mine dacă mă vrea cu adevărat.

2. Imagine:

Femeia spune: Îmi place de tipul ăla, arată bine, uite ce bine se îmbracă, se vede că are grijă de el, nu e nici metrosexual, dar nici genul care să-şi lase sprâncenele să se atingă între ele la mijlocul drumului de deasupra nasului. Ce mai, are potenţial

Femeia gândeşte: Da, arată bine, dar dacă ar fi să fie cu mine, categoric lucrurile se vor schimba. Nu o să se mai îmbrace aşa pentru că nu vreau să se uite altele după el. Trebuie să aibă grijă de el, dar nici în halul ăsta în care să urle după atenţie. Este clar că un bărbat care face aşa este un semi-curvar şi nu ştiu dacă mă va iubi doar pe mine sau se va uita şi după altele. Offff, dar este atât de drăguuuuuţţţ!!!

3. Socializare:

Femeia spune: Da, uite în sfârşit un bărbat sociabil şi glumeţ. Unde dracului o să mai găsesc eu combinaţia asta perfectă. O să fie şi pe placul prietenelor şi nu îmi e teamă că scoate tâmpenii pe gură sau că tace ca un bou.

Femeia gândeşte: Este adevărat, este sociabil şi glumeţ, dar dacă va fi destul de sociabil şi cu prietenele mele. Ei bine, câteodată va trebui să mai şi tacă. Aşa îmi voi da seama dacă este un fustangiu, vedem ce spune şi ce glume aruncă prietenelor. Dar dacă îl plac alea prea tare doar pentru că ele au parteneri lipsiţi de inteligenţă şi cu gura cusută? Dilemă…

4. Educaţie:

Femeia spune: Doamne, ce norocoasă am fost să dau peste un bărbat care nu numai că este sociabil, plăcut şi popular, dar mai este şi educat. Vorbeşte frumos, îmi spune întotdeauna ce vreau să aud, îmi face plăcere să-l ascult, nu spune căcaturi atunci când deschide gura şi  mă face întotdeauna să mă simt femeie în adevăratul sens al cuvântului.

Femeia gândeşte: Cu toate acestea, este adevărat, sociabil, plăcut, popular şi educat, sunt caracteristicile unui bărbat care mă poate întoarce pe degete şi înşela la orice pas. Trebuie să fiu atentă, să-i urmăresc fiecare pas şi să-l monitorizeze fără întrerupere.

5. Abordate de bărbaţi:

Femeia spune: Uite şi tu la ei, sunt nişte porci. Nu le pasă decât de sex şi fuste scurte, se uită după cururi şi te abordează, aşa, direct, pe stradă. Mi se pare inacceptabil şi de joasă speţă să mergi la o fată şi să i te adresezi deşi nu o cunoşti. Execrabil!

Femeia gândeşte: Ah, ce mi-aş dori să fiu şi eu abordată pe stradă, să se uită bărbaţii după mine şi să mă simt admirată, privită şi dorită. Îmi plac bărbaţii îndrăzneţi şi insistenţi. Evident că o să-i refuz, o divă ca mine nu-şi permite să accepte din prima, dar îl fac să se ţină după mine şi din când în când îi mai dau câte un os, dacă a fost cuminte.

6. Discuţii libere:

Femeia spune: Mi-ar plăcea ca bărbatul meu să mă ajute la curăţenie şi să nu mai stea toată ziua la calculator, TV sau afară cu prietenii. Să simt şi eu măcar o dată că este lângă mine, că vrea să-mi ofere o mână de ajutor sau că pur şi simplu îi pasă.

Femeia gândeşte: Uite şi tu la el, eu am o grămăadă de treabă şi se bagă şi el, cică să mă ajute, dar mai mult mă încurcă. Cum să speli, mă, tu vasele când abia dai cu buretele pe farfuriile alea? Ia uite câte apă consumi. Tu eşti sănătos? Pleacă, pleacă de aici, mai mult mă încurci. Niciodată nu mă ajuţi, iar atunci când o faci, o faci foarte prost!

7. Intimitate:

Femeia spune: Nu-i nimic iubi, asta e! Data viitoare o să fie mai bine. Măcar unul dintre noi a ajuns la orgasm. Eu sunt mulţumită şi aşa.

Femeia gândeşte: Să-l fut în gură de idiot cum mă lasă el neterminată. Şi mai vrea şi să ne înţelegem de minune. Vai de capul meu în ce căcat m-am băgat. Nu e în stare nici măcar să-mi producă un rahat de orgasm. Data viitoare? Pas!

 8. Alte discuţii:

Femeia spune: Păi, ce să facem în oraş? Am ieşit cu fetele şi ne-am plimbat, shoping, uite ce bluziţă mi-am luat, am băut un suc, am vorbit şi noi ca fetele şi cam atât. Nu am făcut cine ştie ce. Mai mult că mă enerva aia, vorbea destul de mult şi trebuia să mergem doar prin magazinele care-i plăceau ei. Nici că mai ies cu ea.

Femeia gândeşte: Ehhhheeeee, dacă ai ştii tu cât am vorbit despre fostul ei şi al meu, cât ne-am adus aminte de momentele ptrecute alături de ei, nasoale sau frumoase. Partea proastă a fost când au început comparaţiile şi ne-am dat seama că nu sunteţi mai cu nimic diferiţi, dar, vorba aia, am hotărât de comun acord că vă iubim aşa cum sunteţi şi e mai bine să nu aflaţi chiar tot ce gândim noi şi facem. V-ar dăuna la sănătate.

Be First to Comment

Leave a Reply

%d bloggers like this: