Press "Enter" to skip to content

Dreptul de a turna copii

Mi se pare de-a dreptul stupid să torni copii în draci ca o pleoşniţă, deşi eşti conştientă că nu ai cu ce să-i creşti şi ce să le oferi. Dimpotrivă, speri că mai ai ceva de câştigat de pe urma lor, eu ştiu, timp de doi ani…

Există oameni care pur şi simplu uită de faptul că sunt fiinţele superioare ale acestui pământ şi se comporta ca nişte animale-n călduri, se fut de le sar ochii din cap, iar singurul lor scop este acela de a perpetua specia.

Poate că ţiganii nu au o educaţie în acest sens, poate că aşa sunt ei învăţaţi: să toarne plozi cu duzina şi să devină asistaţi sociali sau infractori, după preferinţe, dar de la români aş fi avut mai multe aşteptări. Aici, în general, o să mă refer la cei de la ţară, fără prea multă carte, dar destul de iscusiţi în a o băga şi uita să o mai scoată la timp. Sunt acei români cărora nu le pasă de nimic, nici de prezent şi nici de viitor. Sunt acei români care trăiesc de pe o zi pe alta şi care nu văd în copii decât o nouă alocaţie menită să le umple lor burţile cu bere.

Evident că atunci când vorbesc de mulţi copii, mă refer de la patru în sus. Nu ştiu ce se întâmplă… Ori nu ştie că dacă-şi dă drumul ca maidanezul în femeia lui, o să ajungă cu burta la gură, deci cred încă în barză, ori sunt chiar nesimţiti. Or să ajungă să lase copiii ăia de izbelişte pe la alţi vecini în speranţa că de milă vor fi hrăniţi  şi îmbrăcaţi. Aceste jeguri umane sunt cele care merită castrate pentru a nu mai avea şansa să se înmulţească exact ca nişte gândaci de bucătărie. De asemenea, gândiţi-vă ce fel de copii ies din aceşti oameni sau ce viitor au. Poate părinţii merg pe ideea că din 11-12 copii, poate au noroc şi o ieşi unul normal.

Nişte copii care pornesc, nu de la zero, de la minus n, ar trebui să fie nişte mici genii încă din naştere pentru a se ridica din jegul în care a fost adus şi crescut. Nu tu educaţie, nu tu o masă caldă, nu tu familie normală la cap, nu părinţi responsabili, pregătiţi să-i îndrume. Mă întreb încă o dată: Oare ce viitor au copiii ăştia care atunci când văd o jucărie au impresia că este un OZN? Ce viitor au copiii ăştia care umblă desculţi, jegoşi, înfometaţi şi cu un IQ sub cel normal, pentru că părintele său nu a fost în stare să comunice cu el şi să-i arate lumea înconjurătoare, să-i explice că aia este o lanternă şi nu are de ce să se sperie de ea ca ultima primată.

Aşadar, am un mesaj pentru jegoşii care toarnă copii doar pentru că le place să se fută pentru că intră în călduri în fiecare an.

Tu, bărbatule, nu te comporta ca un câine prost şi dă-ţi drumul afară când simţi că-ţi vine să faci faţa aia de prost. Nu o ţine înăuntru până-ţi trece turbarea pentru că în acest caz eşti un dobitoc. Nu fii cretin şi, categoric, nu mai fă alţii ca tine. Iar tu, femeie roditoare ce eşti, nu mai sta ca o capră să ţi-o tragă un nespălat cu telemea şi să te umple cu sămânţa sa miraculoasă. Încetează să te mai comporţi ca o vită. Amândoi, oameni buni, gândiţi-vă că sunteţi nişte adulţi responsabili pentru viaţa pe care vreţi să o aduceţi. Eu unul sunt de părere că acest drept nu ar trebui oferit oricărui idiot incapabil de a avea grijă chiar şi de propria sa viaţă sau propriul corp.

Crede-mă pe cuvânt că nu mai pot cu mila, cu cerşeala şi cu ajutoarele. Nu mai pot! Nu-şi mai permit să hrănească nşpe mii de guri? Să fie sănătoşi! Cine i-a pus să uite să se mai oprească din făurit copii? Dacă i-a plăcut viaţa, ar trebui să-i placă şi rezultatul, da? Ascultă-mă, dacă eşti un părinte a 10 copii şi nu îţi permiţi să-i hrăneşti, eşti un mare cretin! Pune-l pe cel cu care i-ai făcut să-ţi tragă două-trei palme şi după aceea faceţi invers… Proştilor!

2 Comments

  1. Alina Alina 17.10.2014

    Sa-ti fie rusine!Nu te-a invatat mama ta ca nu-i frumos sa-i judeci pe altii?Cei care se simt inferiori fac asta tot timpul!

    • Egocentric Egocentric 17.10.2014

      Nu, Alino, nu îmi este nici ruşine şi nici nu mă simt inferior. Spre exemplu, în faţa cui ar trebui să mă simt inferior? În faţa ţiganilor care toarnă copii precum gândacii de bucătărie? Îmi pare rău, un comentariu atât de prost nu are cum să iasă decât dintr-o minte la fel de proastă, neexersată şi needucată. Pe tine nu te-a învăţat mama ta că e bine să mai şi gândeşti din când în când? Oamenii normali fac asta tot timpul.

Leave a Reply

%d bloggers like this: