Press "Enter" to skip to content

De la bloggeri pentru bloggeri

Ai o idee, vrei să spui ceva, să transmiţi un mesaj, să dai o veste mai departe şi nu ştii ce sau cum să faci? Fii atent! Sunt convins că dacă ai ajuns până aici, cel mai probabil, ai un blog deja. Mai mult cunoscut sau mai puţin, nu are nicio importanţă. Hai să vorbim, acum, pentru cei care nu au un blog destul de accesat şi au nevoie de un fel de promovare. O metodă foarte bună ar fi să îţi promovezi blogul postând un link de la o postare sau chiar a blogului într-o comunitate specială pentru bloggeri. Cum găseşti una? Dă click aici şi o să fii redirecţionat către ebloguri.ro, o platformă special creată de bloggeri pentru alţi bloggeri.

Cel mai probabil o să te întebi care este motivul pentru care ţi-ai face un cont pe această nouă platformă. O să-ţi spui în sinea ta că dacă este nouă nu-ţi va satisface dorinţa de promovare. Te contrazic cu argumente spunându-ţi că deşi este un site nou, activitatea nu lipseşte de pe el. Nu este un simplu site pe care postezi un link, ci o să ai parte de concursuri serioase cu premii destul de mari pentru ceea ce ţi se va cere să faci, informaţii utile despre bloging şi ocazia să fii ajutat de echipa ebloguri ori de câte ori ai nevoie. Vorbeam cu fondatorul platformei şi spunea în felul următor: Noi am creat o comunitate care, poate nu acum, în maxim doi ani ne dorim să devină vârf de lance în domeniul promovării blogosferei româneşti. Muncim, facem tot ce ne stă în putinţă să ajutăm pe oricine şi îi invităm pe toţi să participe la concursuri. Spre exemplu, avem un concurs lunar cu premii în bani, care ne dorim să devină tradiţie pentru ebloguri, în care tot ce ai de făcut este să postezi ce-ţi trece ţie, ca blogger, prin minte. Ce contează, de fapt, este impactul pe care postarea ta o va avea în rândul bloggerilor şi cum este privit. Ai comentarii şi lumea place ceea ce ai scris tu? Perfect, eşti câştigătorul a 50 de dolari.

Ce mai oferă ebloguri? Hosting şi subdomeniu gratuit pentru blogul tău. Te găzdiueşte sub acoperişul său, iar pe viitor o să ai ocazia, dacă eşti un blogger activ, ca site-ul să-ţi promoveze noile postări chiar pe prima pagină a acestuia. O mulţime de bloggeri şi o echipă deschisă către orice înseamnă nou. Ce ai de pierdut? Eu sunt un user nou care deja a început să îndrăgească această nouă comunitate, proaspăt descoperită. Concret, am avut nevoie de ajutor în optimizarea propriului blog, iar fondatorul însuşi s-a ofert să mă ajute fără a-mi cere alte servicii contra cost. Am găsit informaţii care m-au ajutat şi continuă să scoată tot felul de tutoriale care mai de care mai interesante şi continuă să dezvolte coomunitatea în fel şi fel de moduri care mai de care mai atractive. Este o comunitate în plină ascensiune, useri noi apar zi de zi, care promite că va oferi userilor concursuri de calitate, menite să-i atragă şi să rămână în comunitate în continuare, şi, pe deasupra, mai are şi o echipă care ajută necondiţionat pe oricine.

One Comment

  1. Dana Dana 14.04.2014

    As vrea sa mai adaug ceva la ceea ce ai scris tu : echipa de la Ebloguri este formata…din bloggeri. De aceea am si vrut sa pornim aceasta platforma . Iar targetul nostru este unul ambitios : ne dorim ca Ebloggeri sa fie primul tab pe care il deschideti dimineata, la cafea, si ultimul pe care il inchideti seara 🙂

Leave a Reply

%d bloggers like this: