Press "Enter" to skip to content

Chestii întrebătoare

iyzm2bSă vezi şi să nu crezi: Vine valul polar! De fapt vine frigul. E iarnă, logic, nu? Vă rog, fiţi cu o secundă mai deştepţi şi nu mai dramatizaţi în ultimul hal orice lucru lipsit de importanţă. Nu vă luaţi după mocofanii ăştia şi staţi lniştiţi. Am mai trecut printr-un val de genul ăsta şi anul trecut, ba chiar în vara asta a fost val de căldură. Suntem plini de valuri, apocalipse, calamităţi, cutremure şi alte căcaturi. Dar suntem la fel de proşti să ne speriem de tot ce auzim şi vedem pe net. BING! Tocmai ţi-a dat cineva add pe facebook. Dai click ca boul şi te duce pe un site porno. Super, trebuie să ai încredere în internet. Şi nu spun că eu fac asta, dar mama dă click pe toate căcaturile pe care le găseşte pe internet, ba chiar a câştigat până acum de vreo 10 ori la loto, tot pe net. Ce dracu’, nu o credeţi? O anunţau ăia pe net, deci trebuie să fie adevărat.

Ce are Busu de se îmbracă în felul ăla. Să mor de nu l-aş pune coleg de platou cu Solcanu. Se potrivesc de minune, mai ales că Busu poate să-l gâdile uşor pe coaie şi să-i producă senzaţii extreme. Ăsta da cuplu.

Neti Sandu? Femeia asta face nimic de ani de zile şi câştigă, pe pariu, o grămadă de bani. Vine cu freza ei de Cleopatra, nu Stratan, în bob de miliarde de ani. Oare nu s-a săturat să vadă aceeaşi formă pe cap? Bărbatu ăla al ei chiar nu are niciun cuvânt de spus în toată treaba asta? Nu are pic de personalitate? Că doamna Neti am văzut că nu are.

Urăsc să stau la lift, împreună cu încă 3-4 aşteptaci, şi să vină unul mai luminat care se uită ciudat la noi, mai exact ca la nişte bovine, şi apasă butonul care deja avea cerculeţul cu roşu, semn că cineva îl chemase. Poate că are impresia că noi am aşteptat ca dobitocii până acum şi a venit el, Dumnezeu al lifturilor, să ne lumineze şi să ne arate calea dintre etaje. Te rog, dacă ajungi la un lift şi mai este încă unul care stă ca prostul în faţa uşilor, nu apăsa pe buton, nu te fă cretin singur. Ăla mai mult ca sigur a avut nevoie să urce sau coboare şi a apăsat butonul ăla nenorocit.

Be First to Comment

Leave a Reply

%d bloggers like this: