Press "Enter" to skip to content

BRAVO SIMONA!

A trecut şi mult aşteptata finală de Roland Garros. Rezultatul: Maria Sharapova vs. Simona Halep 6-4 6-7 6-4.

Chiar dacă a pierdut, Simona este o campioană în ochii noştri. Şi ştii de ce? În primul rând pentru că a dat dovadă că ambiţia este capabilă să calce-n picioare experienţe, este adevărat, cu ceva noroc, iar în al doilea rând, că modestia ei a rămas la acelaşi nivel.

O să fiu sincer, când vine vorba de tenis feminin sunt fan Sharapova, dar azi nu am avut cum. Mi-am dorit să o văd cum mănâncă bătaie. Şi ar fi meritat. Nu de puţine ori am văzut cum o privea pe Simona. Parcă era invidie, ură şi în acelaşi timp uimire şi admiraţie. Această victorie ar fi fost uriaşă atât pentru Simona, cât şi pentru România, iar faptul că a pierdut o finală nu este motiv de panică sau tragedie. Panică era pe Sharapova, dacă ai urmărit meciul, se simţea încordarea şi tensiunea ei. Îi era frică şi a şi recunoscut faptul că a fost cea mai dificilă finală pe care a disputat-o până acum.

Este cel mai bun rezultat al tenisul românesc din ultimii ani. De fapt, unul dintre cele mai bune rezultate ale sportul românesc din ultimii ani, alături de gimnastică. Trebuie să fim mândri, să fim alături de sportivii noştri şi să-i susţinem cât mai mult. Pentru că merită! Ei sunt cei care merită cu adevărat să fie apreciaţi, aplaudaţi, preţuiţi şi respectaţi cu toată inima. Mi-a părut extrem de rău să văd lacrimile din ochii Simonei şi sper ca anul viitor să fie ea cea care va ridica trofeul.

O să închei spunând doar atât: BRAVO SIMONA! SUNTEM MÂNDRI DE TINE!

Be First to Comment

Leave a Reply

%d bloggers like this: