Press "Enter" to skip to content

Bătrân, impotent şi cu colesterolul mare

Şi cum butonam eu de zor telecomanda, am avut neplăcuta ocazie să văd pe ProTV că începea faimosul serial Tânăr şi neliniştit. Nici până acum nu m-am obişnuit să nu mă mai mir când îl văd şi de fiecare dată reacţia mea este următoarea: Iar, mă, ăsta? Da nu se mai termină niciodată? Oare la al câtelea episod or fi ajuns? Şi mut canalul… Niciodată nu am avut răbdare să văd al câtelea nşpemiilea episod este. Am impresia că serialul ăsta a ajuns ca o SIDA. Cu cât te fereşti mai mult de el, cu atât încearcă să îţi apară în cale.

Dacă stau bine şi-mi aduc aminte, eram doar un ţânc căruia-i curgeau mucii când am auzit prima dată de tânăr şi neliniştit. Stăteam mult pe la bunica mea şi ea, ca toate femeile în vârstă, avea de ales: ştiri cu morţi sau serialul ăsta căruia îmi e şi frică să-i mai spun numele. Evident că avea câştig de cauză cel de-al doilea. Dragon Ball Z şi Pokemon  erau difuzate înainte şi după ce mă uitam la ce mă interesa, brusc mă apuca o durere-n cur de tot ce se întâmpla în jurul meu. Ca şi acum, de altfel.

Serialul a apărut în 1973. Deci, când mama era în durerile facerii, ei deja filmau de 16 ani. Bă şi nu se mai termina infecţia asta de film. Ce poţi să mai filmezi? Au murit dracului actorii, s-au schimbat părinţii, copiii, nepoţii, strănepoţii. Au murit şi telespectatorii şi ei tot nimic. Tu-ţi dai seama că au murit oameni neâmpăcaţi cu ei că nu au văzut finalul filmului. Da mai las-o-n mama mă-sii. E ca şi cum ai asculta o manea în surdina timp de 41 de ani. Pur şi simplu greţos. Spre exemplu, bunica mea, care se uita şi ea, îmi spunea prin 2000 aşa: Încep să urăsc serialul ăsta. Da’ chiar nu se mai termină odată? O să ajung să mor eu şi ăştia tot nimic. Culmea e că bunica mea a murit în 2005 şi serialul merge chiar şi în prezent. Asta ce vrea să-nsemne de fapt? Ar trebui dracului să îi schimbe numele în Bătrân, impotent şi cu colesterolul mare!

 

3 Comments

  1. Budihau Budihau 10.06.2014

    Ai dreptate. Si eu inebunesc doar la auzul enervantei melodii. Cel mai prost serial ever…ar trebui eliminat definitiv

    • Egocentric Egocentric 14.06.2014

      Ăsta sunt eu. M-ai descris perfect. Mulțu’!!! :))

Leave a Reply

%d bloggers like this: