Press "Enter" to skip to content

Arabi libidinoşi

Arabii, pentru mine, sunt oficial cei mai scârboşi oameni, asta după Chinezi. Ok, simpaticii cu ochii oblici mănâncă tot felul de lucruri scârboase, inclusiv fetuşi umani, dar măcar aia e treaba lor şi nu îi afectează pe cei din jur cu gusturile lor deplasate (decât dacă îţi vine rău când îi vezi). Arăboii nu  mănâncă orice, lucru de altfel relativ bun dar ăştia sunt pedofili şi adulterini.

Citeam prin Jurnalul.ro cum că un arab de 90 de ani a dat în judecată familia unei fete de 15 ani, după ce aceasta s-a încuiat în dormitor în noaptea nunţii dintre cei doi. Fata s-a încuiat în baie în prima noapte, iar după a fugit acasă la părinţii ei (ce părinţi?). Ce om îşi dă copilul unui mort viu? Zombalăul ăla abia îşi mai târăşte băşinile, dar el vrea minore? (Încă sunt nişte sălbatici ăştia şi nu există nicio limită de vârstă pentru tinerele soţii).

Tinerelul îşi vrea banii înapoi acum că cică a plătit zestrea fetei şi că acea căsătorie este legală şi corectă. Tare asta. Adică aia e cu 75 de ani mai mică decât el, o sumă de bani a fost plătită pentru căsătoria lor, ea nu il vrea sub nicio formă pe acel libidinos, dar totul e corect. Ce? să o forţezi să se mărite cu toţi boşorogii pentru bani? Daţi-vă-n de scârboşi.

Este păcat că tratează femeile ca pe un obiect, un produs. Nu are nici un cuvânt de spus aşa că vă puteţi imagina câte pedofilii au loc pe acolo. Legale domule.

Articol original http://tinyurl.com/aoqer3b

4 Comments

 1. allmostakillah allmostakillah 08.01.2013

  Pai nu prea este nicio diferenta intre cazul de mai sus si orice nunta tiganeasca de la noi. Cu exceptia varstei mirelui care de obicei nu e mai mare de 12 ani. Si sunt sigur ca astfel de obiceiuri matrimoniale se mai practica inca in alte zeci de locuri de pe pamant. Cum sunt ABSOLUT sigur ca si arabilor le este scarba cand se uita la noi ca mancam carne de porc sfatul meu este: live and let die, vorba alora de la Guns ‘n’ Roses.

  • Egocentric Egocentric 08.01.2013

   Eu unul nu mi-as da fata pentru niciun ban din lume unuia ca ala. Probabil familia spera ca moare repede si raman eu cu averea 🙂

 2. Anonim Anonim 08.01.2013

  In lume se intampla tot felul de lucruri ingrozitoare. De la arabi din astia, la popi care fut baietei, la negri exploatati in minele de diamante, la barbati care violeaza bunicute, la indieni si chinezi carora li se fura organe, etc…
  Daca ar fi sa ne lasam afectati de toate astea, pai iti zic eu ca am fi permanent nervosi, cu moralul jos si cu o permanenta stare de scarba…
  Vezi, ignoranta asta are si partile ei bune. Te ajuta sa traiesti. Multumeste-i lui Dumnezeu (in cazul in care crezi in mitul asta) ca nu te-ai nascut intr-o tara din lumea a 3-a si mergi inainte.

Leave a Reply

%d bloggers like this: