Press "Enter" to skip to content

Allahu Akbar

Parcă până nu demult, ţiganii erau cei mai periculoase fiinţe din Franţa. Ei furau, tâlhăreau, erau găinari mici sau medii, aşteptau oamenii să scoată bani din bancomat pentru a-i jefui şi multe altele. Ei bine, s-a cam dovedit că nu noi eram pericolul cel mai mare şi banii e care l-au oferit lipitorilor să plece din Franţa, ar fi putut să-l foosească pentru securitatea naţională şi lupta împotriva terorismului.

Totuşi, am nişte opinii contradictorii cu mine însumi şi nu ştiu care e mai corectă sau greşită:

  1. Ceea ce au făcut cei doi arăboi este de-a dreptul barbar, strigător la cer şi numai Statul Islamic ar putea să se răzbune pentru nişte desene în acest fel. Dar aia e credinţa lor, este ceea ce ei iubesc şi ţin la asta mai mult ca la viaţa lor. Dar dacă eu cunosc acest lucruri reale şi ştiu că şi-ar da viaţa oricând pentru ceea ce ei iubesc, de ce să risc şi să îi ofensez public şi la un nivel atât de mare? Dacă cineva şi-ar bate joc de familia ta, de copiii tăi, de soţia ta, ar face-o curva fără şanse de revenire pe cea pe care o iubeşti, oare nu ai avea, cel puţin, aceleaşi gânduri? Bun, poate că nu o să le duci la capăt, dar şi ei le au, la fel ca tine. Doar că ei au fost învăţaţi că viaţa lor nu este importantă şi că voia lui Allah este mai mare decât orice. Şi aşa acţionează, nu?
  2. Libertatea este un lucru concret şi vital, iar stilul de viaţă al ţărilor europene este mult diferit de cel al celor din occident. Nu putem să râdem de ei sau să ne minunăm de cât de idioţi sunt. Sunt, într-adevăr, dar de ce ar trebui să mă intereseze pe mine că el vrea să se închine la fiecare sunet al cucului sau că profetul Mohamed, întemeietorul religiei islamice, este cel mai important pentru ei. Nu mă interesează şi nu am de ce să râd de ei. Bun, dar să presupunem că aş fi atât de tâmpit şi imatur încât să râd, de ce nu m-aş opri aici şi m-aş întinde să mai şi ofensez o întreagă religie şi un popor întreg? Înţeleg, avem dreptul să ridiculizăm orice, dar a aduce ofense este lipsă de bun simţ, iar asta se pedepseşte, în general. Dacă vă uitaţi la ştiri o să vedeţi cât de grav.

Trebuie să spunem adevărurile, lucrurile oribile şi crimele împotriva creştinilor, dar a lua în băşcălie şi a face mişto de unele lucruri considerate de alţii sfinte, este total fără sens, poate chiar blasfemie pentru ei. Nu aprob ceea ce au făcut, dar ascultă-mă cu atenţie: Data viitoare când auzi prin apropiere Allahu Akbar, FUGI! Se lasă cu bombe şi gloanţe în toate direcţiile!!!

Be First to Comment

Leave a Reply

%d bloggers like this: