Press "Enter" to skip to content

RDS-RCS, o șleahtă de neserioși

După ce RDS a scos din grila de bază Antenele, acum scoate și Discovery, fapt ce îi afectează pe clienții serviciului de televiziune digitală. Superb sau ce? Ei bine, au făcut asta fără a-și anunța, în prealabil, telespectatorii, iar aceștia, evident, au avut o reacție normală de indignare. Au cerut reintroducerea canalului în grilă. (Tare asta, au cerut…)

Au băgat Digi Life și World și probabil de aia nu mai vor concurență, dar ce nu știu proștii e că ale lor sunt mult mai plicticoase. Este vorba de o concurență neloială, asta dacă iei în considerare părerea mea.

După ce deștepții ăștia au scos Discovery, oamenii nu mai au de ales decât să se uite la DigiLife si World. Obligaţi de situaţie. Orice ofertă ar fi făcut Discovery tot ar fi fost respinși.

Genul acesta de abordare nu este cel mai potrivit pentru că ar trebui să aibă de pierdut, la naiba, mai există și UPC și Romtelecom, așa că nu e panică.

Am văzut că s-au scos petiții și tot felul de chestii pentru a reintroduce programele. Părerea mea e că, pentru unii telespectatori români sunt o pierdere de timp așa că mai bine ar introduce un canal nou de manele, unul de scandaluri în direct cu Irinel, Moni, Pepe și Oana, în aceeași emisiune, două de pălăvrăgeli interminabile despre orice și încă unul despre știri plasat imediat după cele de la ora 17:00 pentru o continuitate a tragicului.

Dar unde e Consiliul Concurenței? Ar trebui să îi cam ardă pentru că nesimțiții o vor face în continuare, sunt sigur de asta.

Stau și mă întreb, ca un tâmpit, ce fac cu cele precum Taraf Tv, Otv, muzică populară, canale religioase pe care sunt atâția care nu le doresc și le plătesc degeaba. Evident se bagă pe gât automat ca sa fie cât mai multe la număr. Avem multe gunoaie pe care dăm banii degeaba și totuși ei scot abuziv canalele care sunt cu siguranță de interes pentru mulți dintre noi.

O mare problemă este că ei schimbă regulile jocului în timpul meciului. Oamenii plătesc pentru niște canale și între timp sunt privați de la a le urmării.

Discovery era un canal educativ și ca drept urmare nu trebuia scos pentru a ne băga pe gât Digi-urile lor tâmpite. Pot oricând scoate celelalte canale, gen Taraf sau OTV, de altfel la fel de aducative, dar nu Discovery.

Singurul protest care poate că o să îi facă să mai realizeze prostiile care le fac ar fi să ne deconectăm cu toții, sau măcar o mare parte, de la ei, apoi își pot închide rahatul de firmă. Trebuie să țină cont și de părerea clienților de pe urma cărora trăiesc.

Singura problemă e că atunci când am semnat contractele nu au zis ca ei vor păstra respectivele canale pe durata contractului, ci că vor fi cel putin n canale, pe care de altfel le avem. O prostie totală.

One Comment

  1. Toby Toby 29.11.2012

    Mah, am mai scris asta si pe blog la Arhi si nu m-a inteles.De fapt a zis ca nu stiu ce vorbesc, dar maragraful tau de la sfarsitul blogului spune clar ce e de facut.Nu vrei sa mai platesti mizerii precum taraf tv sau otv?Foarte bine.Sustine demersurile televiziunilor ce iti plac si urmeaza-le. Tv digital si abonament doar pentru pachetele ce te intereseaza.In loc sa dai 30 de lei pentru 100 de canale dintre care 90 sunt rahat mai bine iei un pachet discovery cu 3 canale la 10 lei, unul cu filme gen fox la alti 10 si unul cu sport daca asta te intereseaza.Probabil ca o sa ajungi sa platesti cu vreo 10 lei mai mult decat acum dar ai doar ce te intereseaza.Eu sunt multumit ca idioti ca cei de la rds isi epureaz clientela.Sa ramana ei doar cu babele si cu manelistii.Lumea buna a inceput sa priveasca spre internet tv sau sateliti din alte tari.

Leave a Reply

%d bloggers like this: