Press "Enter" to skip to content

Fii bărbat!

Am o problemă. Mă sâcâie. Chiar foarte tare. Mă deranjează când văd cum majoritatea masculilor din ziua de azi au devenit lingăi. Mă bucur totuşi că undeva în jurul a 11,7% dintre aceştia încă mai au capul pe umeri, demnitate şi respect de sine.

Ştii lingăii cui? Exact, ai femeilor ieftine. Şi nu sunt lingăii femeilor pe care le au acasă, cu care se culcă şi cu care au unul, doi sau zece copii. Sunt ai tuturor târfelor de pe internet, mai ales a celor urâte, hidoase şi scârboase, care îşi arată o bucă pentru că faţa, în general, nu le ajută (eventual nici capul).

De ce spun asta? Păi cum mă, tu, ca BĂRBAT ce eşti, masculule feroce, te duci şi lingi în diferite părţi ale corpului orice târfă care îşi arată puţin partea mai îngustă a chilotului? Îi laşi comentarii de genul: Mamă c-e bombă eşti, Eşti foarte sexy şi a-ş vre-a s-ă ne întâlnim, eventual Vai ce bunăciune, manc-a-ţiaşi… BĂ, ori eşti bărbat ori ce dracului eşti? Dacă ignori faptul că sunt agramaţi, nu ai cum să treci cu vederea faptul că feţele de ţărani obosiţi transpiră ori de câte ori văd o bucată de piele descoperită. Ori nu au văzut o mizdă în viaţa lor, ori dacă au văzut acest lucru a rămas numai o tristă şi vagă amintire. Nu-mi aduc aminte să fi abordat vreodată, chiar şi atunci când încă nu-mi dăduse vreun floc, o fată în modul în care o fac toţi puii de ţigani sau, mai rău, românii ţiganizaţi. Am o repulsie grea de descris pentru cea de-a doua variantă. Au abordări de-a dreptul sinistre.

Puţă, dacă ajungi vreodată să citeşti asta, deşi sunt ferm convins că o să te încurci în litere, dă-mi voie să-ţi explic. O fată merită salutată cu respect, dar numai cu cel cuvenit. Spre exemplu: Dacă are o poză cu un cur, clar este o semi-târfă, aşa că abordeaz-o cu încredere folosind simplul Hello, târfo! Cu siguranţă o vei impresiona prin faptul că ştii engleză. În cazul în care are o poză normală, cu ea, fără nimic specific, spune un simplu Bună, xuleasco! Xuleasco este numele ei, da? Spune-i pe nume. Fetelor le place să îşi vadă sau audă numele. Pentru ele înseamnă ceva ca un băiat, oricât de bădăran sau tăntălău e, să le acorde atenţie. Dacă are o poză semi-sexy, gen ea în chiloţi, dar acoperită pe jumătate cu cea mai bună mochetă din casă, iar cealaltă jumătate este pe perete, şi un status filosofic, atunci aia vrea, de cele mai multe ori, să dea de înţeles că îi merge capul şi este şi sexy. Categoric nu îi merge şi cu siguranţă de cele mai multe ori nici sexy nu este. Te va păcăli şi tu vei crede că ai un Immanuel Kant în lista de Facebook. Nu merge poza în chiloţi cu ceva inteligent. Spune-i că este o Bagaboantă versată. Cu siguranţă acest lucru va fi interpretat ca un compliment. Nu se va prinde că tocmai i-ai spus că este o târfă ieftină.

ATENŢIE! Nu insista dacă vezi că nu vorbeşte cu tine. Ori eşti urât şi nu o atragi, ori ai poze în care nu arăţi aurul tău, banii sau valoarea, aşa că este normal să nu prezinţi interes.

Pentru fete şi femei! Încetaţi să mai fiţi penibile pe internet. Poate că vă simţiţi bine când vă admiră tot ţăranul, dar eu în locul vostru aş face totul mult mai organizat. Nu ar avea privilegiul orice neadaptat, analfabet sau retardat să vadă vreo poză cu mine. Nici măcar dacă aş purta o burka.

5 Comments

 1. iluminisme iluminisme 19.11.2013

  atata revolta :)))
  sa mai scrii mesaje din acestea puternice, poate se trezeste careva la realitate!

  • Egocentric Egocentric 19.11.2013

   Mi-e greu să cred. Îmi răcesc gura de pomană şi sunt conştient de asta…

   • iluminisme iluminisme 20.11.2013

    Nu-i adevarat, uite ca ai castigat pe cineva de partea ta!
    Cum sa-ti zic, e o vorba, “daca nu ar fi prostii, desteptii ar muri de foame” 🙂
    Prin urmare, lasa lucrurile sa curga asa cum sunt! 🙂
    Dar bravos pentru atitudine!

    • Egocentric Egocentric 20.11.2013

     Mă bucur că mai sunt oameni care gândesc aşa. Mulţumesc!

     • iluminisme iluminisme 20.11.2013

      Nu-i pt ce 🙂

Leave a Reply

%d bloggers like this: